Dags att lösa tävlingslicens för 2023

2023 är här och för alla våra skyttar som planerar att tävla under innevarande år är det hög tid nu att förnya tävlingslicensen. 

Licensen gäller 1 januari till 31 december och kostar 300 kr för seniorer och 150 kr för juniorer. Nytt från och med 2023 är att ISSF har ändrat ålder för junior som därmed även gäller för SvSF. Du är junior till och med det året du fyller 21 år. Oavsett vilken gren man skjuter betalar man juniorlicens (150kr) till och med året man fyller 21. Senior är du först från och med det år du fyller 22. Klicka här för mer info om tävlingslicens.

Du kan betala licensen på tre sätt:

1. Swish: Betala din Tävlingslicens till nr: 123 404 05 15, ange IID-nummer eller personnummer och vilken sektion det gäller, Gevär, Lerduva, Pistol eller Viltmål (G, L, P eller V). Avgiften går oavkortat till sektionen. Om du har skyttekort i flera discipliner och inte väljer en sektion vid betalning, så väljer vi åt dig.2. Bankgiro: 834–7718, ange samma information som angivet ovan

3. Via Tävlingskalendern (IndTA)
Om du behöver hjälp med att skapa inloggning till tävlingskalendern www.indta.se så går det bra att kontakta oss på kansliet. 
Du kan se ditt IID-nummer i tävlingskalendern. Se bild nedan. Föreningen eller vi på kansliet kan också hjälpa dig ta fram det. 

.
Tävlingsarrangörer ser att du har tävlingslicens. 
Tävlingsarrangörer kommer liksom tidigare att kunna ta del av vem som har tävlingslicens genom att detta uppdateras löpande i tävlingskalendern. Du som skytt behöver inte ha med dig något fysiskt bevis till tävlingen, men om du nyligen har betalat licensen via bankgiro eller Swish och ska tävla, rekommenderar vi dig att ta med ett kvitto på inbetalningen.

Välkomna till ett nytt skytteår med Svenska Skyttesportförbundet!

Hälsningar, Svenska Skyttesportförbundets kansli e-post:
office@skyttesport.se Tel vxl: 08- 699 63 70


 

Richard Gardt 22-11-09