SvSF rekommenderar Svenskalag.se

Vi har tittat på flera olika föreningssystem vilket resulterat i att SvSF väljer att rekommendera Svenskalag som vi bedömer passar bäst för skyttesportföreningar.

Svenskalag erbjuder hantering av hela föreningens administration med bl.a. Hemsida, app & medlemssystem. Läs mer på www.svenskalag.se.

 

Integrerat med IdrottOnline

Svenskalag är även integrerat med IdrottOnline vilket innebär att medlemmar, aktiviteter och närvaro förs över automatiskt från Svenskalag till IdrottOnline fler ggr per dag*. På så sätt slipper föreningen att arbeta i dubbla system. Observera att själva LOK-stödsansökan samt hantering av utbildningstimmar fortsatt ska göras i IdrottOnline.

SvSF och Svenskalag har inlett ett samarbete för att informera och göra en övergång till Svenskalag så smidig som möjligt för de skyttesportföreningar som är intresserade.

För att få en första inblick i de tjänster som Svenskalag erbjuder har de tagit fram en kort presentation på www.svenskalag.se/skyttesport/

Kom ihåg! Att välja Svenskalag är förbundets rekommendation men givetvis inget som är bindande för föreningen. Alla föreningar kan fritt välja plattform för sin hemsida och det finns gott om tjänster för hemsidor och andra föreningssystem på marknaden, läs mer om andra leverantörer.

 

Informationsträff med Svenskalag

Under våren 2022 anordnade SvSF tillsammans med Svenskalag digitala informationsträffar där Svenskalag visade upp sitt system och hur en skytteförening kan använda det.

En av dessa informationsträffar spelades in för att fler ska kunna ta del av det i efterhand.

 

*För tillfället tillåter inte Riksidrottsförbundet att e-post och mobilnummer uppdateras i IdrottOnline via andra system. Om t.ex. en medlems e-post ändras i ett föreningssystem kommer den inte uppdateras i IdrottOnline. Därför behöver föreningen även göra ändringen i medlemsregistret i IdrottOnline.

 


Senast uppdaterad: 22-11-01