Föreningar sökes till skytteprojekt för 65+

Svenska Skyttesportförbundet söker föreningar som vill vara med ett projekt där vi, tillsammans med Riksidrottsförbundet, jobbar med att sätta målgruppen 65+ i fokus.

Vill din förening vara med och påverka skyttets framtid? Vi söker föreningar som vill vara med och ansvara för föreningsträffar i projektet Fokus Skytte för 65+, där ni har möjlighet att sprida erfarenhet och kunskap till varandra om hur er förening uppmärksammar denna målgrupp på olika sätt. Syftet med träffarna är att skapa mötesplatser och samarbeten med närliggande föreningar, möjligtvis över gren- och distriktsgränserna. Detta genomförs i form av diskussionsforum för målgruppen 65+ och målet är att kunna sprida era goda exempel utåt för skyttesverige att ta del av. I samband med dessa träffar kan föreningen förslagsvis även anordna en enklare tävling eller anpassad föreläsning för gruppen. Ersättning utgår.

Om er förening är intresserad av att vara med i detta projekt kan ni höra av er till ansvarig projektledare på SvSF, Joel Sörensen. Skicka ett mail till Joel med förslag på träffinnehåll och vilka föreningar som ni vill bjuda in. Se kontaktuppgifter nedan. 

Joel Sörensen
Joel Sörensen Vikarierande föreningsutvecklare
Richard Gardt 22-11-02