Huvudpartners

  • Lapua

  • Craft

  • Svenska Spel

Här är prisbordet i höstens Kom till skott

Nu kan vi presentera prisbordet i höstens omgång av Kom till skott. Priserna lottas som vanligt ut i vårt vinnarlotteri efter att aktiviteten är avslutad. 

Höstens omgång av kom till skott är i full gång sedan den 1 november. I skrivande stund är ca 80 lag anmälda och drygt 175 skyttar deltar i denna omgång. Det är inte för sent att vara med, aktiviteten pågår fram till 30 november. Allt du behöver är skyttesportappen i din mobiltelefon (Klicka här för mer info) och givetvis tillräckligt med motivation för att ta dig till skjutbanan och finslipa ditt skytte under de närmsta veckorna. Antalet skott du skjuter bokför du i appen och de omvandlas där till poäng. 

Priserna du kan vinna i vinnarlotteriet
Alla skyttar som lyckas uppnå 100% (eller mer) av den målpoäng, som man själv bestämmer, kvalificerar sig till Kom till skotts vinnarlotteri där vi lottar ut fina priser från våra sponsorer och samarbetspartners. I denna omgång lottar vi ut följande priser:

Vapenställ Salut Scandinavian Safe
Rosa vapenställ Salut från Scandinavian Safe, värde 2495 kr. Se produktinfo här

LED-belysning till vapenskåp, värde 495 kr Se produktinfo här
 
Presentkort från Karl Olsson Shooting Sports, värde 1000 kr 


Kepsar från Lapua, värde ca 250 kr T-shirts från Lapua, värde ca 300 kr

Dessutom lottar vi som vanligt ut våra egna - mycket eftertraktade - profilprodukter och dessutom ett gäng Sverigelotter från Folkspel, så får man hålla tummarna att det ger lite extra klirr i kassan. 


 

  • Kom till skott
Richard Gardt 22-11-09