Skepplanda Sportskyttar arrangerar framgångsrikt Landslagstest 3 i Olympisk Trap

Under strålande förhållanden arrangerade Skepplanda Sportskyttar det tredje Landslagstestet i Olympisk Trap. Tävlingen bjöd på spännande skytte, imponerande resultat och till och med ett nytt svenskt juniorrekord.

På herrsidan stod Andreas Norlén för en strålande insats. Med imponerande 75/75 träffar under lördagen visade han sin klass och tog sig komfortabelt till final. Väl i finalen fortsatte han att skjuta starkt och tog hem segern med 122/125 träffar i grundomgången. Per Fredriksson Östlund knep andraplatsen, följt av Elias Thidell på tredje plats. Damerna bjöd på en nagelbitande final där Rebecka Bergqvist till slut stod som segrare. Camilla Andreasson tog en stark andraplats, medan Camilla Berndtsson knep tredjeplatsen


Dampall


Herrpall

Juniorsidan imponerade också stort under tävlingen. Jonatan Borsch Gustavsson tog hem segern med enastående resultat och slog samtidigt det svenska juniorrekordet med hela fyra duvor. Hans nya rekordnotering står nu på 110 poäng. Ilias Chatzithomas slutade på en andraplats, följt av Emil Öien på tredje plats.


Jonatan


Gles juniorpall

Ett stort tack riktas till alla skyttar för deras fina insatser och imponerande resultat under tävlingen. Det är inspirerande att se hur de kontinuerligt höjer sin nivå. Stort tack riktas även till alla funktionärer och Skepplanda Sportskyttar för en väl arrangerad och minnesvärd tävling.

 

Jesper Brengdahl

Biträdande grenledare

Lars-Eric Söderberg 24-06-05