Nyutgåvor av översatta av ISSF reglemente samt stöddokument för Pistol

De svenska översättningarna av ISSF-reglemente kap. 6 (Allmänna tekniska) och kap. 8 (Pistol) och stöddokument för Pistol finns nu i nya utgåvor.

regelsidan finns nu nya utgåvor av Kap 6 (Allmänna tekniska) och kap 8 (Pistol). Det är inga ändringar i själva innehållet, mer än att några numreringsfel rättats upp. Det har däremot skett en allmän språklig översyn av reglementena. Dessa innebär ingen ändring i betydelsen/tolkning av regler i det som publicerades i maj. Så har du utskrivna regelböcker så är det ingen skillnad, men läsbarheten är bättre om du har sparat reglementena elektroniskt.

Olika stöddokument för Pistol, med exempelvis finaler på papperstavlor, Falling Target och snabbluftpistol har uppdaterats enligt regelboken. Nya dokument om ISSF dresscode samt stöd för SM arrangörer har tagits fram.

Det har kommit förfrågningar om att köpa tryckta regelböcker, det finns både den Engelska och Svenska översättningar för kap 6, 7 och 8 (dvs allmänna, gevär samt pistol). Böckerna är i A5 format med ringbindning. Priset är 230kr/styck plus porto.

Vid intresse före 27 september, så kan kanske en större beställning göras då och vi kanske kan få ett lägre pris. Kontakta brane.storasen@outlook.com för beställning.

Jan-Olof Olsson Ansvarig Svenska Ungdomscupen och Domarutbildning
Eric Wallberg 23-08-16