Inför SVUC Finalen

Inför SVUC Finalen kommer domarbasen och Tävlingsledaren Jan Olof Olsson med nyttig, rolig, och viktig information. 

Hejsan!

 

Det verkar fortfarande vara varierande aktiviteter i skyttet, det är viktigt att NI som har skyttar i verksamheten besöker de kvaltävlingar, främst distriktsfinaler som är kvar så att vi får många starter i finalen i Töreboda. Även om man inte är med och slåss om medaljerna i distriktsfinal i annat distrikt, så får man starta och det är kvalificerande för finalen.

 

Sista tävlingsdag är den 19 februari, och vi ber Er som har tävlingar till helgen att snabbt skicka in resultatlistor. Vi ser redan nu att vi INTE kommer att tillämpa några kvalgränser till finalen, så ni kan redan nu boka resor till Töreboda för alla som har startat i SvUC.

 

Alla resultatlistor måste maila ungdomscupen@skyttesport.se IndTA funkar inte för SvUC kval lista.

 

Se https://www.skyttesport.se/vaara-sektioner/pistol/nyheter-fraan-pistolsektionen/kvallista-svenska-ungdomscupen-finalinfo/ för senaste kvallistan just nu och för inbjudan till finalen besöker ni https://skyttesport.indta.se/

 

I bifogad fil finns lite saker som Ni som ledare bör läsa och informera Era skyttar om. Vi kommer exempelvis inte tillåta skor som stödjer över ankeln i ståendeklasserna, utan följer reglementet.

Till ledare inför Riksfinalen i SvUC 2023

Vi ser fram emot en spännande helg i Töreboda 11-12-mars!

 

Simon Magdeburg 23-02-12