Hoppa till sidans innehåll

Skyttekort


Hur beställer jag Skyttekort i Tävlingskalendern?

1.  Logga in i Tävlingskalendern.
2. Klicka på ditt namn uppe till höger för att komma till ”Min profil”.
3. Klicka sedan på fliken ”Licenser”.
4. Om du har genomfört ett skyttekortsprov och vill betala detta klickar du på ”Köp Skyttekort eller licens” som finns till höger på sidan.
5. Du får nu upp en ny sida. Klicka på ”Beställ skyttekort”. Om du köper till dig själv står ditt namn redan i rutan. Är du föreningsadministratör söker du fram rätt person genom att börja skriva deras namn. Du får nu förslag på vem det kan vara. Välj personen genom att klicka på namnet och tryck på ”Lägg till person”.
6. Ange vilken gren personen har avlagt godkänt skyttekortsprov i. Du får endast upp de grenar som personen ännu inte har godkänt skyttekort för, det vill säga saknas en gren så har personen redan ett registrerat skyttekort i denna gren.
7. Sedan väljer du om personen önskar få ett fysiskt kort utskrivet, vilket kostar 50 kr. Ni kan även ange en annan leveransadress av det fysiska kortet till annan adress än till den som beställer kortet. Om du har administratörsrättigheter för en förening kan du köpa flera skyttekort på en gång och kan då söka på en ny person genom att skriva in ett nytt namn i sökrutan och sedan välja person, gren som godkänt skyttekortsprov har avlagts i, om fysiskt skyttekort önskas samt eventuellt byte av leverensadress.

Beställ skyttekort, val av gren och granska
8. När du lagt till samtliga som du vill betala för klickar du på Granska och får då fram en sammanställning över dina köp.
9. Om uppgifterna är rätt bockar du i att du godkänner köpvillkoren och klickar sedan på ”Köp”, annars trycker du på ”Avbryt” och justerar. När du tryckt på ”Köp” slussas du vidare till betaldelen där du för tillfället enbart kan välja att betala med kort.
Köp av skyttekort

Visa svar


Dölj svar


Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...