Hoppa till sidans innehåll

Nya tävlingar


För att kunna arrangera tävling under coronapandemin har vi behövt tänka nytt och vi har varit tvungen att tänka utför ”boxen”. För att ta vara på denna kreativitet och längtan efter att åter igen få börja tävla i större utsträckning kommer ni som förening att kunna söka projektstöd för att testa era idéer kring nya/annorlunda sätt att tävla på. Har ni som förening inte arrangerat tävling förut men är sugen att prova har ni också möjlighet att ansöka om projektstöd. Genom återstartsstödet kan er förening få bidrag för att arrangera en eller flera tävlingar.

Ett exempel på tävlingsform kan vara en partävling där befintliga medlemmar måste ta med en vän/sambo/barn/förälder/syskon som idag inte är medlem i någon skytteförening för att få testa på. På så sätt får befintliga medlemmar tävla inom föreningen, men också möjlighet att visa upp vår idrott för en person utanför organisationen. Givetvis under noga övervakande förhållanden.

Hur görs ansökan?

Ansökan görs via ett formulär i Idrottsmedelmodulen som finns på föreningens sida i IdrottOnline. En medlem med inloggningsuppgifter kan fylla i ansökan, men endast ordförande, kassör eller idrottslyftsansvarig kan skicka in den. Därför måste dessa tre personer vara registrerade i systemet med respektive roll.

Ansökningsperiod: 15 september 2021 till den 31 augusti 2022.

Samtliga ansökningar kommer att besvaras oavsett utfall.   

Vad ska ansökan innehålla?

I ansökan beskriver ni projektet, vad bidraget ska användas till samt vad ni förväntar er av projektet. 

Vad händer om projektet beviljas medel?

  • Bidrag betalas ut till det föreningskonto som står angivet i IdrottOnline och kan aldrig överstiga de faktiska kostnaderna för projektet.
  • En skriftlig återrapport görs i IdrottOnline efter projektets slut, dock senast den 31 december 2022. 


Vill ni ha hjälp med er ansökan eller har ni andra frågor?

Ring då till SvSF:s föreningsutveklare Alexander Carlsson på 08-699 63 75 eller maila på This is a mailto link eller Erika Öhrling på 08-699 63 76 eller maila på This is a mailto link.

Uppdaterad: 14 SEP 2021 15:34 Skribent: Erika Öhrling
E-post: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...