Hoppa till sidans innehåll

Ammunitions och stimulansbidrag


Nu finns möjlighet att söka ammunitions- och stimulansbidrag för alla föreningar, där ni själva väljer vad som behövs i just er verksamhet. Målet är att skapa mer pang för pengarna helt enkelt.

Under 2022 får Skyttesportförbundet ytterligare pengar från Riksidrottsförbundet för att återstarta verksamheten ute i våra föreningar efter de konsekvenser som coronapandemin skapat. För att alla våra föreningar ska kunna ta del av detta återstartsstöd finns två stöd att söka: ammunitionsbidraget och stimulansbidraget.

Ammunitionsbidraget är på 2500 kronor som föreningen får köpa ammunition för. Beroende på hur er verksamhet ser ut får ni själva anpassa vilken målgrupp och vilken kaliber ammunitionen ska gå till. För att få pengarna utbetalt behöver föreningen söka stödet enligt instruktionerna i videon och därefter lämna in ett kvitto, alternativt faktura och kontoutdrag, på köpet.

Stimulansbidraget är på 1500 kronor och söks på liknande sätt som ammunitionsbidraget. Här får föreningen dock mer möjligheter att använda pengarna till det föreningen tycker är bäst för dem.  Detta skulle likt exemplet i videon kunna vara att bjuda medlemmarna på lunch, eller varför inte lite extra ammunition? Detta stöd återrapporteras behöver ej återredovisas med kvitto, utan enbart genom en återrapport i idrottonline där föreningen berättar hur det gick med stödet.

Vid frågor eller funderingar, hör av er till Agnes Svedberg på 0768 402 492 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 31 JAN 2022 19:02 Skribent: Agnes Svedberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...