Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Veterantävlingar"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Veterantävlingar


Nordiska Veteran Mästerskapen går av stapeln i Brekstad, Norge. Lång resväg för många, men enklaste alternativen är flyg eller tåg, om man inte vill ta bilen. Från flygplatsen går tåg till Trondheim. Från järnvägsstationen är det inte långt till färjeläget och i skrivande stund så finns det några som kan ta upp resenärer från färjeläget i Brekstad.

Boende förslag finns från arrangören se inbjudan på IndTa. Förutom hotell finns det möjlighet att bo på Örland Camping och även parkera husbilar utanför inomhushallen i Brekstads centrum.

Den sista anmälnings och betalningsdag för individuella starter är den 20 juni. Glöm inte att anmäla er också på IndTa för att kunna fa vara med i lag. Avgifterna för lagstarterna står sektionen för.

 

Efter Nordiska Veteran Mästerskapet så är det dags för det Svenska Veteranmästerskapet i Älvdalen 1 - 4 augusti. Före dessa tävlingar är det tänkt att det ska hållas ett mini träningsläger med start den 29 juli. Planeringen är i full gång. Under veteranmästerskapet ska också en mixtävling i luft hållas, ingen regel på att det måste vara en dam och herre i samma klubb som tävlar tillsammans ej heller kommer det att vara åldersindelade klasser. Det är en extra tävling som prövas för att se om man i framtiden kan lägga till den till veteranmästerskapen.

 

I september är det VM i Sühl som vem som helst kan delta i. I nuläget finns ingen sponsring till startavgifterna för skyttarna. Planering om samåkning och billigare hotell än tävlingarrangörens undersöks i skrivande stund och mer information kommer så fort som möjligt.

Inga nyheter är skapade
----------------------------------
Regelfråga Pistol? Maila
domare@skyttesport.se
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...