Hoppa till sidans innehåll
Anders Wahlström, RF, Aila Ibanez Mengüz, elitbasketspelare som nu är ledare, höjdhopparen Stefan Holm, SvSF:s sportchef Jonas Edman och Tommy Olsson, expert på ledarskap, kommer att föreläsa på höstens träff.

Välkomna på barn- och ungdomsledarträff!

01 JUL 2016 15:35
Nu har SvSF den stora glädjen att bjuda in till barn- och ungdomsledarträff! Den riktar sig till dig som leder unga skyttar i din förening och som vill vara med och utveckla dig själv och även den svenska skyttesporten för framtiden!
  • Skapad: 01 JUL 2016 15:35

Inspirerande!
Influerande!
Intressant!

Det kommer det att bli helgen den 21-23 oktober på Bosön utanför Stockholm. En bra verksamhet för barn och unga är grundläggande i Svenska Skyttesportförbundet och den sker ute hos er föreningar. Nu vill vi tillsammans med er göra den ännu bättre och bjuder därför in till en inspirerande, influerande och intressant barn- och ungdomsledarträff just den helgen.

På denna träff ges en djupare inblick i vad som får barn och ungdomar att börja och att fortsätta idrotta. Till exempel kommer den tidigare olympiske mästaren i höjdhopp, Stefan Holm, och berättar om sin karriär och om vad föreningslivet har betytt för honom.  
Sportchef Jonas Edman, som själv var en halvdan skytt som 15-åring och sedermera blev OS-guldmedaljör, delar med sig av sitt kunnande om elitskytte.

Under denna helg kommer du också att få trix och tips att använda i ditt ledarskap genom andra intressanta föreläsare. Du får  tillsammans med andra ledare dessutom diskutera, vrida och vända på olika frågor kring barn- och ungdomsskytte. Programmet inkluderar även en upplyftande gemensam aktivitet ute i det fria, där kroppen får röra på sig och hjärncellerna luftas!

När helgen är slut ska du som deltagare ha med dig nya kunskaper och verktyg att använda i ditt arbete som ledare under en lång tid framåt!

Träffen startar på fredagseftermiddagen och avslutas på söndagen klockan 15. Mer exakta tider kommer i inbjudan som skickas ut till samtliga skytteföreningar efter sommaren.

Boka redan nu in denna helg i din kalender!

Välkomna!

Skribent: Cecilia Edstam Augustsson
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...