Hoppa till sidans innehåll

SvSF söker en föreningsutvecklare

29 NOV 2016 15:52
För att stärka vårt kansli med stödfunktioner till föreningar och distrikt söker vi en person som ska arbeta som föreningsutvecklare.
  • Skapad: 29 NOV 2016 15:52

Svenska Skyttesportförbundet

Svenska Skyttesportförbundet (SvSF) är ett specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet. SvSF verkar för att den svenska skyttesporten ska vara en idrott för så många som möjligt, så länge som möjligt och ha ett skytte i världsklass. Verksamheten är byggd på ett kompetent centralt kansli som stödjer skytteorganisationen, vilken består av såväl anställd personal och ideella krafter.

Vår värdegrund är gemenskap, ansvar, rättvisa, demokrati och jämlikhet.

Om tjänsten
För att förstärka vårt kansli med stödfunktioner till föreningar och distrikt söker vi en person som ska arbeta som föreningsutvecklare. Tjänsten är praktisk och omväxlande, med administrativa inslag. Du kommer att vara kontaktperson på kansliet för föreningsärenden rörande både praktiska och administrativa frågor.

Tjänsten är en heltidstjänst och placeringsort är Stockholm. Tjänsten innebär en del resor. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde den 1 februari 2017 eller enligt överenskommelse.

Din profil
Du har god kännedom om idrottsrörelsen och föreningslivet, och det är bra om du har kunskap om föreningsrelaterad juridik eller ett intresse av att lära dig mer om detta område.

Som person tror vi att du är flexibel och lyhörd, är lösningsfokuserad med en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du bör kunna planera och organisera ditt arbete väl. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med olika människor.

Ansökan skickas till This is a mailto link senast 16 december. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kommer att göra intervjuer under ansökningstiden. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.

För mer information kontakta Skyttesportförbundets generalsekreterare Patrik Johansson på telefon 08-699 63 76.

Skribent: Patrik Johansson
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...