Hoppa till sidans innehåll

Karantän GP i Nordisk Trap 6-7 Juni

10 JUN 2020 16:31
Glädjande 86 startande deltog i denna historiska tävling i dessa coronatider. Att tävla på hemmaplan eller i närliggande klubb var en speciell känsla på detta sätt, men ändå vittnar många skyttar om att adrenalinpåslaget kom som vanligt.
  • Skapad: 10 JUN 2020 16:31

Med hjälp av Claysbook systemet och Fredrik Melins hjälp kunde de flesta logga in direkt på morgonen, men en del problem fanns som löste sig under dagen. Allt kommer att analyseras och förbättras när vi planerar att genomföra ytterligare tävlingar på detta sätt.

Så till tävlingen. Imponerande att se dessa höga resultat, då förutsättningarna och utmaningarna för året raserades av corona, men jag vet att det varit bra aktivitet ute i landet trots allt. Det fick vi bevis för när GP:t genomförts då vi glädjande noterat är att det skjutits bra resultat landet över. Förutsättningarna har för det mesta varit lika beträffande vind och sol.

I klass A står Kent Stensson, Svenljunga som segrare med 96 träff före Robin Andersson, Osby också 96 träff och trea Fredrik Amour Svenljunga 95 träff.

I B klassen segrade Fredrik Melin, Visby med 95 träff före Owe Hammar, Uppsala 92 träff och trea Arne Isaksson Nimrod 91 träff.

I C klassen segrade Mats Cato, Osby med 95 träff före Kenneth Karlsson Målilla med 93 träff och trea blev Tobias Nilsson, Osby med 88 träff.

I övrigt hänvisar jag till tävlingskalendern för övriga resultat och placeringar.

Jag kan inte låta bli att glädjas över både nya namn som klubbar var med och tävlade i helgen, detta bådar gott för framtiden att få se fler nya skyttar representerande nya klubbar på både tester som SM/SVM när det åter blir möjligt.

Jag vill rikta mitt stora TACK till er alla som deltog, samt Fredrik Melin som var anträffbar båda dagarna när vi behövde hjälp med tekniken.

Ett STORT TACK även till vår sponsor, SUPER STAR som skänkt priser till segrarna samt ett lottat pris bland alla deltagarna.

Priser kommer att skickas till pristagarna.

Vi ses och hörs framöver!

Bertil Nilsson

Grenledare 

Skribent: Lars-Eric Söderberg
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
















 
WEBBSHOP




Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGAR



Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...