Hoppa till sidans innehåll

Information från grenledaren för skeet och trap

08 OKT 2016 17:14
Så har nästan hela denna tävlingssäsong gått till ända. Det som återstår är bland annat världscupfinalen i Rom där Stefan Nilsson kommer att delta i skeet. Vi håller tummarna för honom och hoppas på en ny fin medalj.
  • Skapad: 08 OKT 2016 17:14

När jag blickar tillbaka på den gånga säsongen så är det självklart OS-finalen med två skåningar i hetluften som är ett av de starkaste minnena. Men även juniortävlingarna i Suhl och Orimattila där framtidens storskyttar skapas är fina minen. Detta fick jag dela med ett gäng glada svenska juniorer.

Dessa juniorer samt några av våra yngre landslagsskyttar har deltagit i en idrottspsykologiutbildning under september. Det är en satsning tillsammans med sportschefen Jonas Edman och RF där idrottspsykologen Karin Moesch ska hålla ett antal utbildningspass. De två första av dessa pass hade vi sista helgen i september på Uppsala JSK:s fina bana. Här varvades skytte med teori. Även Tom Alderin var på plats och höll ett inspirerande och intressant föredrag om hagelskyttets ädla konst. Under försäsongen 2017 kommer vi att fortsätta med de återstående utbildningspassen.

Nu pågår planeringen inför 2017 för fullt. Budget och verksamhetsplan håller på att tas fram. Samt tävlingsprogrammet för våra landslagstester och svenska mästerskap börjar så sakta växa fram. Jag saknar fortfarande några arrangörer för främst skeettävlingar. Så känner ni att er klubb vill arrangera en tävling nästa år så hör av er till mig eller vår sekreterare Lars-Eric Söderberg.

Trevlig höst önskar jag er!


Stefan Nilsson
Grenledare

Skribent: Lars-Eric Söderberg
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...