Hoppa till sidans innehåll

Fortsatt stort intresse för digitala lerduvetävlingar

29 MAR 2021 22:15
Den gånga helgen ställde total 96 skyttar upp i de digitala hemmabanetävlingarna i disciplinerna olympisk trap och skeet.
  • Skapad: 29 MAR 2021 22:15

Det var skyttar från Trelleborg i söder till Kalix i norr samt våra bröder på Åland som tog sig ut till sina respektive skjutbanor och slogs om äran och berömmelse.

Det var möjligt att skjuta och knappa in resultaten från och med fredagen den 26:e mars. Och vi stängde tävlingen kvällen söndagen den 28:e mars. Tävlingen sköts på skyttarnas hemmaklubbar och träff samt bom rapporterades in via Claysbook.se. På Claysbook gick det att följa tävlingen allt efter som resultaten kom in.

Bäst i den olympiska trapen denna helg var Andreas Norlén som träffade 99 av 100 duvor. Ett imponerande resultat. Med detta tog han hem segern i klass A. Segern i klass B gick till Bill Karlsson på 85 träff. Och segrare i klass C blev Robin Lindholm på 81 träff.

Christer Isaksson blev den bästa skytten i skeet. Han tog hem segern i klass A med 95 träff. Klass B vanns av Mattias Andersson på 91 träff. Och i C klassen tog Ulf Secher hem segern på 90 träff.

Det stora deltagarantalet visar att intresset för lerduveskytte är stort trots pågående pandemi. Vi planerar att arrangera fler digitala tävlingar framöver i detta eller något förändrat format. Förutsatt att restriktionerna inte sätter käppar i hjulen för oss.

Jag vill rikta ett stort tack till Fredrik Melin som driver Claysbook. Det är tack vare honom som vi kan genomföra så här bra digitala tävlingar.

Stefan Nilsson
Grenledare skeet och trap

Skribent: Lars-Eric Söderberg
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...