Hoppa till sidans innehåll

Första landslagstestet 2018 i Nordisk Trap

23 APR 2018 16:38
Landskrona-Saxtorps JSK kunde hälsa drygt 60 skyttar välkomna till helgens tävling i ett soligt men blåsigt väder. Nicklas Lishöj hälsade alla välkomna och drog förutsättningarna för tävlingen.
  • Uppdaterad: 23 APR 2018 16:40

Därefter tog undertecknad vid och gav info om uttagningsreglerna för landskampen/Skandinaviska mästerskapet och Nordiska mästerskapet. Den kraftiga blåsten gjorde det varierande och svårt för skyttarna att behärska duvorna, så kortfattat kan man konstatera att första dagens 100 duvor var inget man kan briljera med beträffande antalet träffar då det varierade mellan 10 och 20 träff per serie för de flesta skyttarna.

Söndagen bjöd på ett strålande sol och vindstilla väder, vilket genast visade sig i resultaten, dock satt det mentalt hos många skyttar att det var svårt att få till resultat i denna tävling, men några skyttar tog chansen och presterade fina serier.

I 50+ klassen segrade efter final Lars Gustavsson, Vetlanda, i 60+ vann Ove Lundström, Forshaga, i Dam klassen Mia Gustavsson, Tranås, Juniorklassen vanns av en ny kommande stjärna, Erik Friberg, Örkeljunga och Seniorklassen vanns av Robert Elmgren, Vrestaby Skytteförening, övriga resultat hänvisar jag till tävlingskalendern IndTa.se.

Jag vill tacka alla skyttar för det fina och glada umgänget vi haft under helgen i sann ”nordisk trapanda” det bådar gott inför året att få till ett bra och framgångsrikt landslag som ska försvara Sveriges färger i Norge.

Ett TACK till Saxtorps JSK för ett väl genomfört arrangemang, trevlig bemötande med stor gästvänlighet, vi ser fram emot att besöka er fler gånger.

Med hälsning

Bertil Nilsson

Grenansvarig Nordisk trap

Skribent: Lars-Eric Söderberg
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...