Hoppa till sidans innehåll
Anders Wahlström, RF, Aila Ibanez Mengüz, elitbasketspelare som nu är ledare, höjdhopparen Stefan Holm, SvSF:s sportchef Jonas Edman och Tommy Olsson, expert på ledarskap, kommer att föreläsa på höstens träff.

Anmälan öppen till höstens stora barn- och ungdomsledarträff!

01 SEP 2016 15:33
Nu öppnar anmälan till höstens stora barn- och ungdomsledarträff inom SvSF! Den riktar sig till dig som leder unga skyttar i din förening och som vill vara med och utveckla dig själv och även den svenska skyttesporten för framtiden!
  • Skapad: 01 SEP 2016 15:33

En bra verksamhet för barn och unga är grundläggande i Svenska Skyttesportförbundet och den sker ute hos er föreningar. Nu vill vi tillsammans med er göra den ännu bättre och bjuder därför in till en inspirerande, influerande och intressant barn- och ungdomsledarträff i höst. Den tar plats helgen den 21-23 oktober på Bosön utanför Stockholm.

På denna träff ges en djupare inblick i vad som får barn och ungdomar att börja och att fortsätta idrotta. Till exempel kommer den tidigare olympiske mästaren i höjdhopp, Stefan Holm, och berättar om sin karriär och om vad föreningslivet har betytt för honom. Sportchef Jonas Edman, som själv var en halvdan skytt som 15-åring och sedermera blev OS-guldmedaljör, delar med sig av sitt kunnande om elitskytte. Även OS-silvermedaljör Håkan Dahlby besöker träffen, för att bland annat prata om ren idrott.

Under denna helg kommer du också att få trix och tips att använda i ditt ledarskap genom andra intressanta föreläsare. Du får tillsammans med andra ledare dessutom diskutera, vrida och vända på olika frågor kring barn- och ungdomsskytte. Programmet inkluderar även en upplyftande gemensam aktivitet ute i det fria, där kroppen får röra på sig och hjärncellerna luftas!

När helgen är slut ska du som deltagare ha med dig nya kunskaper och verktyg att använda i ditt arbete som ledare under en lång tid framåt!

Träffen startar på fredagseftermiddagen den 21 oktober klockan 17.00 och avslutas på söndagen klockan 15.00. Ett utförligt program kommer senare.

Anmälan:
Anmälan sker via blankett som skickats till alla föreningar via e-post i dag. Då vi endast har 75 platser till konferensen, är det ”först till kvarn” som gäller. Max två personer per förening. Den här utbildningen är en del av en framtidssatsning varför vi gärna ser att unga föreningsaktiva ledare tar chansen att delta. SvSF skickar ut besked till de som blir antagna.

Kostnad:
Endast 750 kr/person. I det ingår resa, logi och måltider.

Plats:
Bosön, Lidingö, Stockholm,

Resor:
Vi eftersträvar att använda ett så billigt resesätt som möjligt genom t ex samåkning i bil. Om detta inte är möjligt bokas biljett via vår respartner. Mer information om det ges i samband med antagning till träffen.

Förläggning:
Del i dubbelrum. Önskas enkelrum tillkommer extra kostnad på 500 kronor. Uppge det på den bifogade anmälningsblanketten.

Sista anmälningsdag:
Anmäl dig senast söndag 18 september. Kostnader som uppkommer till följd av ombokningar, etcetera, debiteras föreningen.

Välkommen!

Skribent: Josefin Warg
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...