Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsläger trap & skeet i Uppsala

05 APR 2016 09:28
Helgen den 2-3 april samlades 16 trap- och skeet ungdomar på Uppsala Jaktskytteklubbs fina anläggning på Ekebybodas skyttecentrum. Här bjöds de på mycket skytte, perfekt service och förstklassig förtäring.
  • Skapad: 05 APR 2016 09:28

Vi samlades lagom till lunch och började dagen med en gemensam måltid och genomgång av helgens aktiviteter. Därefter kom skytteträningen igång. Niklas Granqvist med hjälp av Amir Akbarzadeh och Fredrik Palm, tog hand om trapskyttarna och gav dem nyttiga tips och råd. Medan Gert-Ove Lundqvist tillsammans med undertecknad hjälpte skeetskyttarna.

Hanna Karlsson och Malin Jansson från ungdomsrådet var också på plats och minglade med ungdomarna och ledare under hela eftermiddagen. Vid eftermiddagsfikan så passade de på att informera om vad ungdomsrådet är och vad de sysslar med. Detta var ett bra utbyte mellan tjejerna i ungdomsrådet och lerduveungdomarna.

2016-04-03 Ungdomsråd

Malin och Hanna

På söndagen fortsatte skytteträningen fram till lunch. Därefter kände sig trapskyttarna nöjda och avslutade lägret. De hade då skjutit så mycket att till och med blodvite på vissa håll hade uppstått efter kindkontakt med kolven.

Skeetskyttarna avslutade med en 50 skotts tävling efter lunchen. Här visade alla upp mycket bra skytte. Bäst lyckades Therese Lundqvist genom att träffa alla 50 duvorna. Tvåa och bästa junior blev Anton Svahn med fina 47 träff.

Jag vill passa på att tacka Gyttorp och Nathalie Larsson för sponsring av ammunition samt Uppsala Jaktskytteklubb för lånet av banan och den fina servicen. En särskild eloge måste jag ge Anne-Mari och Bea som försåg oss med den fantastiska maten. Man åker inte hungrig ifrån Uppsala.

 

Stefan Nilsson

Grenledare

Skribent: Lars-Eric Söderberg
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...