Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse om att söka Idrottslyftsstöd

27 FEB 2014 15:57
Ta hjälp att utveckla er barn- och ungdomsverksamhet - sök bidrag från Idrottslyftet senast den 9 mars! Vi har fått in många ansökningar redan, men de har ännu inte överstigit potten pengar vi har att fördela. Så välkommen in med er ansökan.
  • Skapad: 27 FEB 2014 15:57

Det finns olika paket att söka  bidrag för, till exempel paket nummer fyra som är för en fysisk gruppaktivitet. Det paketet gör det möjligt att hitta på något för föreningens barn och ungdomar där ni aktiverar era kroppar och på så sätt bidrar till ert skytte. Att ha glada, starka och varma muskler är nämligen viktigt även för en skytt.

Det kan till exempel Lycksele Pk skriva under på, en förening vars ungdomar aldrig börjar skjuta förrän de har värmt upp. De värmer upp med exempelvis balansövningar för att få med hela kroppen, följt av rörelser för att få igång de viktiga arm-, rygg- och nackmusklerna.
– Det gör skillnad. För min del blir det generellt sett stabilare, lättare att slappna av och låsa musklerna så att de inte skakar. Och det blev mindre spridning på skotten. Från 5 centimeter i diameter till kanske tre, så det är väldigt mycket mer kompaktare. Och det är bra, man vill ju ha mer poäng, säger 18-åriga skytten Sanna Ejderud.

Kanske är ett fysiskt pass där ni får träna på uppvärmningsövningar vad ni ska söka Idrottslyftsbidrag för? Möjligheterna är obegränsade – så länge det syftar till att utveckla er barn- och ungdomsverksamhet. Ni har till den 9 mars på er!

 

Läs mer om Idrottslyftet 2014 här.

Skribent: Josefin Warg
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...