Hoppa till sidans innehåll

Nya tävlingskalendern kommer den 15 mars

25 FEB 2016 08:00
Snart byter vi ut den gamla tävlingskalendern till en ny uppdaterad version. Liksom tidigare kommer det att vara möjligt att lägga upp tävlingar och evenemang samt att använda systemet vid anmälan om så önskas. Nytt är bland annat att anmälan kan kopplas till en betalfunktion samt en utökad resultathantering jämfört med tidigare system.
  • Skapad: 25 FEB 2016 08:00

I den nya tävlingskalendern kan arrangörer precis som tidigare lägga upp och aktivera tävlingar och evenemang. Om man så önskar kan man även öppna upp anmälan i systemet och en automatisk kontroll av tävlingslicensen görs då innan tävlingen. För de som vill kan anmälan kopplas till ett betalsystem som förenklar er ekonomiska hantering i samband med tävlingar och evenemang. Efter genomförd tävling tankar ni in resultaten i systemet och dessa kan då användas till eventuell ranking och klassificering.
Mer information om funktionerna och hur systemet fungerar kommer att skickas ut till samtliga föreningar samt publiceras på vår hemsida runt den 15 mars.
Förbered er gärna
Det ni kan göra för att förbereda övergången är att kontrollera att era medlemmar är inlagda i IdrottOnline och då med en fungerande epostadress. Inloggningen till den nya tävlingskalendern kommer att ske på en separat hemsida, men en kontroll mot IdrottOnline kommer att göras för att säkerställa personens identitet. De som ska kunna arbeta i tävlingskalendern för er förenings räkning behöver, liksom i tidigare system, tilldelas rollen "Tillgång till IndTA - Klubb" i IdrottOnline.

Mer information om allt detta och mer därtill kommer i samband med bytet den 15 mars!
Skribent: Cecilia Edstam
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...