Hoppa till sidans innehåll

Nu kan du ansöka om tävlingslicens för 2013

27 SEP 2012 15:08
År 2012 går mot sitt slut, och från och med 1 oktober kan skyttar lösa tävlingslicens för 2013. Tävlingslicensen ger dig som skytt möjlighet att delta i skyttetävlingar inom Svenska Skyttesportförbundet (SvSF). Du som har tävlingslicens erhåller även tidningen Skyttesport hem i brevlådan och har möjlighet att ta del av erbjudanden från våra samarbetspartners.
  • Skapad: 27 SEP 2012 15:08

Tävlingslicens för 2013 gäller under perioden 1 oktober 2012-31 december 2013. Tävlingslicensen är obligatorisk för de som vill delta i tävlingar inom SvSF:s verksamhet. För att skytten ska få beviljad tävlingslicens måste denne ha skyttekort. Dessutom måste skyttens förening ha betalt föreningsavgiften till SvSF samt skickat in årsrapporten.

 

NYHET!
Det fysiska kortet för tävlingslicensen kommer att försvinna och ersätts med en bekräftelse via e-post till alla som har en e-postadress registrerad i IdrottOnline.


Tävlingsarrangörer kommer liksom tidigare kunna ta del av vem som har tävlingslicens, genom en lista på vår hemsida som varje vecka uppdateras. Du som skytt behöver dock inte ha med dig något fysiskt bevis till tävlingen.

 

SKYTT - SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ DIN TÄVLINGSLICENS FÖR 2013:
Betala in avgiften för tävlingslicensen på SvSF:s bankgiro 834-7718. Avgiften för 2013 är 300 kronor för seniorer och 150 kronor för juniorer (född mellan 1993-1998).

I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: Ditt Tävlingslicensnummer/
IID-nummer eller ditt personnummer, gren (t ex pistol) och förening.

 

skytte2012

 

FÖRENING - ER UPPGIFT GENTEMOT ERA MEDLEMMAR
Skytten betalar sin avgift för tävlingslicens direkt till SvSF. Ni som förening har dock fortsatt ansvar för att lägga in era nya, samt ännu ej registrerade, medlemmars personuppgifter och skyttekortsnummer i IdrottOnline.

 

Vill ni som förening betala in tävlingslicenserna för era medlemmar finns även den möjligheten. Vid föreningsinbetalning meddelas vilka personer inbetalningen avser (namn, IID-nummer, gren) till SvSF:s kansli.


Hur för ni in era medlemmar i IdrottOnline?

Den senaste manualen för hur ni gör detta, finns på https://www1.idrottonline.se/Manualer/. Klicka på manualen Medlemsregistret.

När registreringen är klar får medlemmen ett IdrottsID (IID-nummer). Ni hittar detta nummer längst upp till höger när ni klickat på personens namn i medlemsregistret. IID-nummer blir också detsamma som tävlingslicensnumret.

För att kunna skicka iväg ett inloggningsmail till skytten så måste föreningens administratör lägga in en e-postadress. En knapp kommer då fram till höger, efter uppdatering, på medlemssidan. Finns inte knappen där kan det vara så att medlemmen inte har rättigheten att se föreningens interna sidor. Skytten får i och med detta tillträde till ”Min sida” där adress och email kan ändras. Denna rättighet ges i Åtgärdskalendern/Tilldela rättigheter, genom att klicka på ringen i kolumnen Interna Sidor som finns till höger om namnet.

Manual finns på RF : https://www1.idrottonline.se/Manualer/ se manualen Administrera rättigheter.

 

FRÅGOR?
Hör av dig till SvSF:s kansli på 08-699 63 70 eller This is a mailto link. Ni når oss på telefon vardagar mellan 9.00-11.30 och 12.30-15.00.

Välkommen till ett nytt skytteår med Svenska Skyttesportförbundet!

Skribent: Josefin Warg
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...