Hoppa till sidans innehåll

LLT 3 Nordisk Trap

20 JUN 2017 09:47
60 skyttar mötte upp i Skepplanda för att göra sitt bästa för att höja sitt resultat inför avslutande LLT 4 i Forshaga. Vädret var på skyttarnas sida, med strålande sol och bara lite vind.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2017 09:59

60 skyttar mötte upp i Skepplanda för att göra sitt bästa att höja sitt resultat inför avslutande LLT 4. Vädret var på skyttarnas sida, sol och lite vind bara.

Skepplandas banor är utmanande med olika bakgrunder och förutsättningar, vilket gör tävlingen spännande. Alla banor var besiktigade och klara när lördagens drabbning startade.

Efter första dagens skjutningar så var det jämt i de flesta klasserna inför söndagens slutliga avgörande.

Damklassen vanns av Helene Larsson efter finalskjutningen där Mia Gustafsson blev två och Pernilla Stensson trea.

Juniorklassen leddes stort av Jonny Trygg som gick segrande ur finalen med fina 24 träff, tvåa blev Albin Larsson och trea kommande talangen Julia Brengdahl.

50+ är som alltid en rafflande kamp, med Göran Martinsson höll hela vägen och vann före Glenn Larsson och Anders Jonasson.

I klass 60+ ledde av Lennart Andersson inför finalen före Jan Widell. Jan höll i och sköt en 25:a som förde honom till segern före Lennart och Börje Magnusson.

Bland seniorerna var det kamp hela vägen. Kent Stensson och Robert Elmgren hade samma antal träff inför finalen, men hårdingen Kent fixade segern trots att han missade båda de två sista duvorna. Robert höll också i och blev tvåa före Magnus Henningsson.

Som vanligt genomförde Skepplanda tävlingen på ett briljant sätt. Allt fungerade, trevligt bemötande och utmärkt service av kökspersonalen, TACK för allt, och vi ses igen i slutet av juli på SVM för ”gubbar och gummor”.

Det kom synpunkter på att en del skyttar har bandmärkningen högt. Alla skyttar som kommer till SM/LLT 4 i Forshaga kommer att besiktigas, varför ni uppmanas kolla upp era västar och flytta bandet om det sitter fel.

Det obligatoriska LLT 4 i Forshaga närmar sig snabbt Där kommer landslaget att tas ut och presenteras, och få all info inför landskampen.

Vi ses!

Bertil Nilsson

Landslagsledare

Resultatlista

Rankinglista

Skribent: Lars-Eric Söderberg
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...