Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan breddtränarutbildning den 22-24 april

24 FEB 2016 11:10
Svenska Skyttesportförbundet bjuder in till breddtränarutbildning i Bromma den 22-24 april 2016. Denna utbildning vänder sig till dig som vill utbilda föreningsaktiva till tränare. Du bör ha en tidigare skytte- eller instruktörsutbildning med dig i bagaget, alternativt kunskaper som motsvarar detta.
  • Skapad: 24 FEB 2016 11:10

Platserna är i första hand till för att täppa till de luckor där det geografiskt saknas breddtränare. Det är främst lerduve- och viltmålstränare som behövs, men det saknas även till viss del pistoltränare och någon enstaka gevärstränare. Kontakta ditt distrikt och fråga hur det är just i ert område.

Var och när?
Utbildningen hålls på hotellet Best Western Plus Sthlm Bromma från fredagskvällen den 22 april och den avslutas med lunch på söndagen den 24 april. 

Vad händer under helgen och i framtiden?
Under helgen kommer du att få en kort presentation av Skyttesportförbundets utbildningssatsning samt relevant utbildning för att kunna hålla egna utbildningar för föreningsaktiva som önskar bli tränare i sin förening. Du kommer även att få träffa tidigare utbildade breddtränare så att du kan skapa ett nätverk inför ditt kommande arbete. Vår ambition är att knyta dig till satsningen under ett antal år framöver och att du varje år ska hålla utbildningar ensam eller tillsammans med andra breddtränare.

Intresseanmälan önskas senast den 13 mars
Intresseanmälan görs på utbildningssidan senast den 13 mars. (Du hittar den under Utbildningar - Aktuella utbildningar).

Skyttesportförbundet i samarbete med sektioner och distrikt förbehåller sig rätten att göra ett urval av deltagare vid behov. Du som anmäler dig och antas till breddtränarutbildningen kommer i ett senare mail få vidare information som vägbeskrivning och uppgifter om resebokning. Skyttesportförbundet står för konferenskostnader, mat, boende och resor.

Välkomna!

Vänliga hälsningar

Cecilia Augustsson Edstam
Svenska Skyttesportförbundet

08-699 63 78

Skribent: Cecilia Augustsson Edstam
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...