Hoppa till sidans innehåll

Hej alla Nordisk Trap-skyttar

20 MAR 2014 09:26
Owe Hammar heter jag och jag har fått äran, eller skall vi kalla det möjligheten, att bli grenledare för Nordisk Trap 2014, det eftersom Benny Hermansson tackat nej till en fortsättning. De som tävlat i Nordisk Trap i några år känner nog till mig eller vet vem jag är, eftersom jag själv är en aktiv skytt.
Tävlar för Roslagens Jaktskytteklubb (än så länge).
  • Uppdaterad: 19 APR 2014 22:48

Men för er som inte vet vem jag är skall jag försöka mig på en kortare presentation. Men först av allt ett tack till Benny och skytterådet som tillsammans har styrt skutan.

Det är kanske inte alltid är så lätt att få alla pusselbitarna på plats, och då tänker jag på framför allt på jobb och privatliv. Men det är bara att hoppas och ladda batterierna igen och få suget tillbaks.

 

Vem är jag?

Owe Hammar, 54 år (i mina bästa år), jobbar inom Säkerhetsbranschen sen drygt 30 år tillbaks, och jag bor i underbara Roslagen på en ort som heter Häverödal.

När det gäller skyttet så började jag att skjuta pistol i början på 90-talet för att sedan gå över till att skjuta lerduvor. Och det är fantastiskt roligt fortfarande. Hoppas kunna hålla på i många år till och att man sedan träffar så fantastiska människor ute på doe olika tävlingarna är också stärkande.… Livet går fort!!

 

Som människa är jag som alla andra, har både bra och dåliga sidor. Men jag hoppas och tror att de positiva överväger de negativa.

 

Vad kan jag bidra med då!?!? – Ingenting utan hjälp från Er!

Som ni kanske vet har ju tyvärr intresset för Nordisk Trap minskat de senaste åren på grund av olika andledningar, men vi är fortfarande den största aktiva gruppen då det gäller aktiva skyttar, med drygt 2 221 starter under 2013. Nu gäller det att jobba med de förutsättningar vi har och se framåt. Så kanske vi tillsammans kan lista ut hur vi skall höja intresset igen.

Uttagningsreglerna ligger redan ute för årets landslagsuppdrag.

 

Vi hörs och syns.

Owe

Skribent: LARS-ERIC SÖDERBERG
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...