Hoppa till sidans innehåll
Compak Sporting-SM blir en del av stora SM-veckan sommar 2016.

Compak Sporting-SM på SM-veckan 2016

04 DEC 2015 10:06
Svenska mästerskapet i Compak Sporting kommer att vara del av SM-veckan sommaren 2016. Mästerskapet kommer att ta plats ute på Vikbolandet, och det är Vikbolandets Jaktvårdsförening står som arrangerande förening.
  • Skapad: 04 DEC 2015 10:06

SM-veckan sommar 2016 avgörs i Norrköping med omnejd vecka 27-28, med start onsdag den 6 juli och avslutning onsdagen därefter. Många olika idrotters svenska mästerskap kommer då att avgöras där under denna period. En av idrotterna är alltså lerduveskyttets Compak Sporting vars tävlingsdagar är planerade till fredag-lördag 8-9 juli, med inskjutningsdag torsdag 7 juli.

Inbjudan, mer detaljer om tävlingsprogram, kval och dylikt kommer ut så småningom. Håll utkik på lerduvor.com respektive lerduvesektionens hemsida.

Det kan vara en utmaning att hitta boende i trakten med anledning av SM-veckans alla evenemang, så räknar du med att delta i SM:et rekommenderar vi dig att redan nu se över boendet för aktuella dagar. Att titta på boenden utanför Norrköping kan vara en idé i första hand, då mycket i Norrköping redan är fullbokat. Arrangörerna i Vikbolandet föreslår exempelvis Arkösunds Hotell, eller att leta privata stugor på www.stugknuten.com. Arrangören planerar också ställplatser för husvagnar och husbilar.

SM-veckan är ett samarrangemang av Riksidrottsförbundet, värdstaden och deltagande specialidrottsförbund. SVT är sändande bolag och gör såväl livesändningar som många reportage från SM-veckan. De senaste åren har SM-veckorna också dragit mycket publik vilket har gjort evenemanget till en riktig folkfest. Välkomna att delta du också i SM-veckan, och i SM i Compak Sporting!

Skribent: Josefin Warg
E-post: This is a mailto link
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...