Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 13 mars

15 MAR 2016 16:20
Den 13 mars genomfördes Lerduvesektionens årsmöte på Stadshotellet i Lindesberg. Till skillnad från förra året var det bara 6 personer förutom styrelsen närvarande. Mötet öppnades av Michel Strindholm som efter fullmaktsgranskning konstaterade att det fanns 8 föreningar och 2 distrikt som var röstberättigade. Till mötesordförande valdes Jan Kallenbäck, Gyttorps Ssk som på ett utmärkt sätt lotsade oss genom dagordningen.
  • Skapad: 15 MAR 2016 16:20

Styrelsens skriftliga verksamhetsberättelse har publicerats på hemsidan och fanns utlagd i lokalen och mötet ajournerades i 5 minuter för genomläsning innan den behandlades. Därefter projicerades sida för sida på storbild och mötesdeltagarna gavs tillfälle till kommentarer. Inga kommentarer lämnades och därefter föredrog Anders Lindström sakrevisionernas granskningsrapport som rekommenderade styrelsen ansvarsfrihet för verksamhetsåret.

Under punkten ”Ordet fritt kring föregående års verksamhet lämnades inga kommentarer överhuvudtaget och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2015.

Inga motioner hade lämnats i tid för mötet och styrelsen hade heller inga egna förslag som krävde årsmötets behandling.

Olov Karlsson föredrog den budget och verksamhetsplan som fastställts av förbundsstyrelsen och konstaterade att alla ”start-tjugor” hade redovisats för 2015.

Michael Strindholm hade tidigt aviserat att han inte tänkte kandidera till posten som ordförande. Valberedningen föreslog suppleanten Mikael Kronstrand, Skepplanda Sportskyttar till sektionsordförande och ingen motkandidat lanserades och han valdes därmed till ny ordförande på ett år. Det fanns heller inga motkandidater till Torbjörn Fredriksson och Owe Hammar som omvaldes till styrelsen på 2 år. Till suppleanter omvaldes Annlelie Gullstrand och nyvaldes Amir Akbarzadeh, Uppsala Jsk.

Till valberedningen omvaldes Anders Lindström och Anders Håkansson och nyvaldes Krister Jakobsson, Gyttorps Ssk. Anders Håkansson valdes till representant i förbundets valberedning med Krister Jakobsson som suppleant.

Michael Strindholm tackade Gyttorps Ssk för utmärkt värdskap vid sektionsstyrelsens interna mästerskap och överräckte ett diplom till mötesordföranden.  Stefan Nilsson belönades med diplom för den prestigefyllda segern. Alla svenska mästare erhöll diplom och de som inte var närvarande får dessa genom grenledarnas försorg.

Slutligen avtackade Olov Karlsson Michael Strindholm för hans 5 år som utmärkt sektionsordförande.

Skribent: Lars-Eric Söderberg
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------
 
Regelfråga Lerduva? Maila
 
This is a mailto link

 

Bankgiro för tävlingsavgiften  "start-fyrtio"
5779 - 1287
Ange Klubb, gren, tävlingsnamn,
datum & antal starter
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...