Hoppa till sidans innehåll

Skyttesportappen och träningsdagboken


Skyttesportappens Träningsdagbok 
Äntligen är den här! Skyttesportappens träningsdagbok. I denna instruktionsvideo går vi igenom steg för steg hur du kommer du igång och använder den, genom att sätta upp din profil, skriva dina första inlägg och göra en första träningsplanering.

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android

SkyttesportappenSkyttesportappen - appen för alla skyttar

Nu finns Skyttesportappen att ladda ned i din mobiltelefon. Appen innehåller ett antal funktioner som kan vara både till nytta och nöje för alla skyttar ute i landet. 

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android

När du laddat hem appen så skapar du ett enkelt och smidigt ett personligt konto. Du kan antingen välja att ange din e-postadress och ett valfritt lösenord eller så loggar du in genom att ansluta ditt befintliga facebook-konto till appen. I dina kontoinställningar väljer du den förening du tillhör. Du kan även ladda upp en profilbild och ställa in dina preferenser för nyhetsflödet i appen. 

NYHETER/REPORTAGE
I nyhetsflödet ser du alla nyheter och artiklar som publiceras på skyttesport.se. I dina konto-inställningar kan du också lägga till de sektioner som du är intresserad av att följa. Du får en notis i mobilen när en nyhet publiceras. För ge appen ett rikare innehåll kommer vi succesivt utöka utbudet av skytterelaterade reportage, intevjuer och artiklar. 

TÄVLINGSKALENDERN
Du kommer även ha tillgång till IndTA/tävlingskalendern direkt i appen så du kan logga in där och anmäla dig till tävlingar. 

TRÄNINGSDAGBOK
Se information högst upp på sidan. 

TRÄFFSÄKERT + YOUTUBE-KANALER
I appen kan du även streama vårt webb-tv magasin "Träffsäkert" och alla andra videos som finns på skytteförbundets Youtube-kanal. I dina kontoinställningar kan du dessutom välja vilka andra Youtube-kanaler du vill följa direkt i appen. Följande Youtube-kanaler finns att lägga till: ISSF, ESC, Försvarsmakten och RF.
Du får en notis varje gång en ny video publiceras. 

SÖK FÖRENING
I funktionen "sök förening" kommer användaren kunna söka efter alla registrerade skytteföreningar i landet och finna kontaktuppgifter och länk till föreningens hemsida. Så småningom ska man även kunna få fram adressen till föreningens skjutbana som i sin tur kopplas vidare till Google Maps så att användaren snabbt och smidigt kan få fram vägbeskrivning.

LIVE-SCORE
Du kommer även kunna se live score från nationella och internationella tävlingar direkt i appen via Sius och Megalinks live score service.

Aktuella aktiviteter
Ett block i appen används till aktuella händelser och olika tävlingar och spel, bl.a. den återkommande tävlingen Kom till skott med fina priser.

  

 

Uppdaterad: 22 MAR 2022 20:01 Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...