Hoppa till sidans innehåll

Förbundskapten till våra olympiska lerduvediscipliner


Svenska skyttesportförbundet söker förbundskapten till våra olympiska lerduvediscipliner

Är du rätt person att ta fler av våra aktiva till den yttersta världseliten och leda svenskt leduveskytte mot framtiden? Svenska Skyttesportförbundet söker en person som ska ansvara för och leda den idrottsliga utvecklingen i våra olympiska lerduvediscipliner på seniornivå.

Svenska Skyttesportförbundet har idag ett starkt landslag med ett antal mycket meriterade lerduveaktiva.
Vi söker nu en person som kan fortsätta att leda och stötta dessa i deras satsning i kombination med att du ska hjälpa flera aktiva att utvecklas mot den yttersta eliten. Med andra ord ett mycket stimulerande jobb för dig som gillar utveckling och utmaningar.

Egenskaper för rollen

Du ska ha erfarenhet från i första hand Olympisk Skeet. För att passa krävs också ett bra ledarskap, där du besitter förmågan att få gruppen att dra åt samma håll samtidigt som du utvecklar individen. Du är en driven och självgående person. Du förväntas driva landslagens verksamhet utifrån en långsiktig plan för att uppnå uppsatta mål. Som person är du strukturerad och ordningsam. Du kommer samverka med personer såväl inom som utanför vår organisation varför samarbetsförmåga och social kompetens är bra egenskaper att ha. Du kommer ansvara för din egen budget varför grundläggande kunskaper i ekonomisk uppföljning är meriterande.  

Arbetsuppgifter

Som förbundskapten är du ytterst ansvarig för den idrottsliga utvecklingen i landslaget. Du är ansvarig för truppen och eventuella resurspersoner på såväl tävlingar som läger. Du förväntas stötta och leda nuvarande elitaktiva samtidigt som du tillsammans med andra i vår organisation guidar fler aktiva mot den yttersta världstoppen. Du ansvara för att tillsammans med övriga resurspersoner och våra aktiva planera och genomföra såväl läger som tävlingsaktiviteter. Du förväntas också samverka med ledare i lerduvesektionen. Du har stor frihet att planera din arbetstid men arbete innebär många resdagar och arbete delvis på helger och kvällar. Tjänsten innebär frihet under ansvar där du får varierade och stimulerande arbetsuppgifter. 

Om tjänsten

Tjänsten är ett tidsbegränsat uppdrag på deltid.
Tjänstetiden sträcker sig från senhösten 2021 till hösten 2024 med möjlighet till förlängning.
Omfattningen är enligt överenskommelse men dock max 50%. För personer med lämpliga kvalifikationer är det möjligt att kombinera denna tjänst med andra tjänster hos Svenska Skyttesportförbundet. Vårt kansli är beläget i Idrottenshus vid Skanstull i Stockholm, placering för denna tjänst sker i dialog med dig som sökande. 

Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse.
Vid fackliga frågor kontakta Erika Öhrling på skyttesportförbundet. 08-699 63 76
Ansökan: Skicka cv och ett personligt brev till This is a mailto link Märk ansökan med FK Lerduva.
Sista ansökningsdag: Vi gör löpande urval varför du bör ansöka omedelbart.

Svenska skyttesportförbundet strävar efter jämställdhet och inkludering varför vi önskar en stor mångfald av sökande.

Eventuella frågor besvaras förbundschef Jonas Edman,
Telefon 08- 699 63 74
E-post This is a mailto link

Uppdaterad: 09 SEP 2021 09:48 Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...