Hoppa till sidans innehåll

Sportchef


Svenska skyttesportförbundet söker en sportchef

Är du rätt person för att leda våra landslag mot den yttersta eliten? Svenska Skyttesportförbundet söker en person som ska ansvara, koordinera och leda den elitidrottsliga utvecklingen på ett övergripande plan.

Du kommer tillsammans med våra förbundskaptener, övriga ledare och resurspersoner att leda våra landslag mot framtiden. Du kommer jobba tätt tillsammans med våra förbundskaptener och det är ditt ansvar att säkerställa att vi gör rätt satsningar och nödvändiga prioriteringar. Du kommer också samverka med utomstående aktörer för att skapa maximala förutsättningar för våra aktiva.
Det är ett stimulerande jobb som kräver att du är en driven och självgående person med bra ledaregenskaper. Du ska vara tydlig men lyhörd i ditt ledarskap, det är viktigt att du får grupperna att gå åt samma håll. Du förväntas driva och utveckla vår elitverksamhet enligt en långsiktig plan. Rollen kräver också att du driver utveckling och resultat varför förmågan att motivera, inspirera och skapa delaktighet är egenskaper vi värdesätter högt. Du kommer samverka med personer såväl inom som utanför vår organisation. Såväl RF, SOK som våra internationella organisationer ISSF och ESC är viktiga samarbetspartners som du kommer samverka med regelbundet. Det är bra om du behärska såväl svenska som engelska både i tal och skrift. 

Du kommer ansvara för budgetfördelning och budgetuppföljning varför grundläggande ekonomiska kunskaper är meriterande. Du ska ha elitidrottslig erfarenhet antingen som ledare eller aktiv.

Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.
Tillsättning enligt överenskommelse men gärna så snabbt som möjligt
Omfattningen är enligt överenskommelse men dock max 50%. För personer med lämpliga kvalifikationer är det möjligt att kombinera denna tjänst med andra tjänster hos Svenska Skyttesportförbundet. Tjänsten innebär till viss del kvälls och helgarbete. Vårt kansli är beläget i Idrottenshus vid Skanstull i Stockholm, placering för denna tjänst sker i dialog med dig som sökande.

Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse.
Vid fackliga frågor kontakta Erika Öhrling på skyttesportförbundet. 08-699 63 76

Ansökan: Skicka cv och ett personligt brev till This is a mailto link Märk ansökan med sportchef

Sista ansökningsdag: Vi gör löpande urval varför du bör ansöka omedelbart.

Svenska skyttesportförbundet strävar efter jämställdhet och inkludering varför vi önskar en stor mångfald av sökande.

Eventuella frågor besvaras av förbundschef Jonas Edman,
Telefon 08- 699 63 74
E-post This is a mailto link

Uppdaterad: 09 SEP 2021 09:48 Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...