Hoppa till sidans innehåll

Lediga tjänster
Är du en engagerad ledare som vill arbeta i en dynamisk organisation? Har du tidigare ledarmeriter och är duktig på att både se och ta vara på varje individs kompetens?

SvSF är inne i en spännande utvecklingsprocess med många nya utmaningar och söker därför en chef som får möjlighet att självständigt leda förbundskansliet.

SvSF är ett av de större idrottsförbunden i RF med över 106 000 medlemmar i 1066 föreningar och med en omsättning på 27 miljoner kronor Förutom en stor bredd har förbundet en framgångsrik elit som hävdar sig väl på VM och OS i olika discipliner. Breddverksamheten hanteras av de fyra sektionerna gevär, pistol, viltmål och lerduvor.

Ditt uppdrag/Tjänstebeskrivning
I den här tjänsten får du möjlighet att driva arbetet av förbundets långsiktiga verksamhetsutveckling och ska säkerställa måluppfyllelsen av Riksidrottsförbundet (RF) strategi 2025. Det inkluderar de fem utvecklingsresorna; Den moderna föreningen engagerar, Inkluderande idrott för alla, En ny syn på träning och tävling, Jämställdhet för en framgångsrik idrott och Ett stärkt ledarskap.

Du ska representera förbundet i dialoger med RF, andra idrottsförbund och myndigheter.

SvSF har sitt kansli med 7 medarbetare i Idrottens hus på Södermalm i Stockholm. Du ska leda kansliets arbete och ansvara för budget och ekonomisk uppföljning samt bereda och följa upp styrelsearbetet.

Samtliga medarbetare värdesätter ett öppet klimat där vi tillsammans ska hitta de bästa tillvägagångsätten på förbundet. Här passar du in som har god förmåga att lyssna och är villig att prova nya idéer.

Tjänstens omfattning är heltid, tillsvidare och tillträds enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm och huvudarbetsplats kansliet.

Krav på person
Vi ser att du som söker har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar med personalansvar och är bra på att leda och fördela arbete. Vidare har vi följande krav:

▪ Du har erfarenhet av att leda organisationer i utveckling och förändring.

▪ Du har kunskap och erfarenhet av projektorienterat arbetssätt.

▪ Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

▪ Körkort B.

Som person ser vi att du är drivande, med en touch av pondus och har ambitionen att snabbt bli självgående i din tjänst. Du har ett högt inre driv till att lösa arbetsuppgifter och en ständig vilja till att föra projekten framåt. I den här tjänsten kommer du i många sammanhang vara ansiktet utåt för förbundet och samarbeta med flera olika människor. Vi ser därför att du har en utmärkt förmåga till att bygga och utveckla relationer.

Meriterande är djup kunskap inom idrott, ekonomi samt marknadsföring och ett brett nätverk.

Ansökan
Välkommen att ta kontakt med förbundets ordförande, Bo Ohlsson på tel. 070-545 93 15, om du har några frågor om tjänsten. Ansök före den 1 juli, genom att skicka en motivering varför just du ska bli vår nye chef och ditt CV till This is a mailto link

Uppdaterad: 20 FEB 2018 18:31
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link