Hoppa till sidans innehåll

Skyttesportappen
Skyttesportappen - appen för alla skyttar

Nu finns Skyttesportappen att ladda ned i din mobiltelefon. Appen innehåller ett antal funktioner som kan vara både till nytta och nöje för alla skyttar ute i landet. 

Ladda hem appen på App Store:
Skytteportappen för iPhone

Ladda hem appen på Google Play:
Skyttesportappen för Android

När du laddat hem appen så skapar du ett enkelt och smidigt ett personligt konto. Du kan antingen välja att ange din e-postadress och ett valfritt lösenord eller så loggar du in genom att ansluta ditt befintliga facebook-konto till appen. I dina kontoinställningar väljer du den förening du tillhör. Du kan även ladda upp en profilbild och ställa in dina preferenser för nyhetsflödet i appen. 

NYHETER/REPORTAGE
I nyhetsflödet ser du alla nyheter och artiklar som publiceras på skyttesport.se. I dina konto-inställningar kan du också lägga till de sektioner som du är intresserad av att följa. Du får en notis i mobilen när en nyhet publiceras. För ge appen ett rikare innehåll kommer vi succesivt utöka utbudet av skytterelaterade reportage, intevjuer och artiklar. 

TÄVLINGSKALENDERN
Du kommer även ha tillgång till IndTA/tävlingskalendern direkt i appen så du kan logga in där och anmäla dig till tävlingar. 

TRÄNINGSDAGBOK
Denna funktion är fortfarande under utveckling och kommer tillkomma i appen efter årskiftet. Vi är ytterst måna om att skapa en så komplett och användarvänlig träningsdagbok som möjligt och har som målsättning att användaren själv ska kunna anpassa sin dagbok för den eller de skyttegrenar och discipliner som önskas. Därför kommer denna funktion att dröja lite. Det ska även vara möjligt för användaren att skapa en publik dagbok så att även app-användare andra kan följa och läsa. Man väljer själv om träningsdagboken ska vara privat eller publik. 

TRÄFFSÄKERT + YOUTUBE-KANALER
I appen kan du även streama vårt webb-tv magasin "Träffsäkert" och alla andra videos som finns på skytteförbundets Youtube-kanal. I dina kontoinställningar kan du dessutom välja vilka andra Youtube-kanaler du vill följa direkt i appen. Följande Youtube-kanaler finns att lägga till: ISSF, ESC, Försvarsmakten och RF.
Du får en notis varje gång en ny video publiceras. 

SÖK FÖRENING
I funktionen "sök förening" kommer användaren kunna söka efter alla registrerade skytteföreningar i landet och finna kontaktuppgifter och länk till föreningens hemsida. Så småningom ska man även kunna få fram adressen till föreningens skjutbana som i sin tur kopplas vidare till Google Maps så att användaren snabbt och smidigt kan få fram vägbeskrivning.

Men för att appen ska kunna tillhandahålla denna service behöver vi nu hjälp från alla er som ansvarar för administrationen av er förening i Idrottonline. Ni behöver logga in på er hemsida i idrottonline och uppdatera den information som saknas. Mer info och instruktioner hittar ni här

LIVE-SCORE
Du kommer även kunna se live score från nationella och internationella tävlingar direkt i appen via Sius och Megalinks live score service.

KOM TILL SKOTT
I samband med att vi lanserar appen anordnar vi kampanjen Kom till skott - en tävling för alla verksamma inom svenskt skytte, oavsett gren eller nivå. 

Vår intention med denna tävlingen är att det ska vara en återkommande social aktivitet ute i föreningarna och något nytt att samlas kring som ska inspirera föreningens medlemmar att öka sin träningsdos under en tidsbestämd period på fyra veckor. Tävlingen kommer arrangeras två gånger/år: en på våren samt en på hösten. 

Efter varje träningstillfälle under den aktiva tävlingperioden registrerar du antalet skott du skjutit, dessa omvandlar appen till poäng. Poängen graderas olika beroende på gren/disciplin. Varje förening kan anmäla ett eller flera lag med 2-6 deltagare/lag. Mer detaljerad info om hur poängsystemet fungerar samt instruktioner hur ni anmäler er finns att läsa här

Priser:
- Ett reportage om föreningen i vårt webb-tv magasin, Träffsäkert, där en skytteprofil kommer med till föreningen och deltar i en träning, ger lite råd och tips eller håller något föredrag. 
- En ledare eller skytt får en studiedag på RIG i Sävsjö.
- Sponsrade priser från olika företag inom skytte.


 

 

Uppdaterad: 24 JUL 2019 19:09 Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...