Hoppa till sidans innehåll

LUFT-EM: Andreas Bergström inte nöjd med dagens 8:e plats.

20 MAR 2019 16:03
Idag var det viltmålsjuniorernas tur att kliva in i hetluften när blandade lopp stod på dagens tävlingsprogram. Andreas Bergström slutade 8:a - en placering han inte var helt nöjd med. Oscar Eliasson gjorde en helt ok match i sin mästerskapsdebut.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2019 16:03

18-årige Andreas Bergström var inte helt nöjd med dagens resultat i juniorernas "blandade lopp". Han sköt 365 vilket är några poäng lägre än vad han vanligtvis presterar. Andreas slutade på en åttonde plats idag.
- Det var ett par skitskott för mycket som gjorde att han tappade, men i övrigt en väl genomförd match av Andreas, kommenterar landslagledaren Calle Gilljam. 

16-årige Oscar Eliasson gjorde idag sin mästerskapsdebut och Calle var imponerad av Oscars genomförande. 
"Resultatmässigt sköt han lite lägre än vanligt men ett proffsigt genomförande som lovar gott inför framtiden. Det är framförallt en lärorik och inspirerande erfarenhet för Oscar att ta med sig hem", säger Calle Gilljam. 

- Nu ska vi in i hallen och skjuta PET:en inför morgondagens regelbunda lopp. Andreas är grymt revanschsugen och Oscar kommer förhoppningsvis känna sig lite mer varm i kläderna så jag tror killarna kan få ut några poäng till imorn, nu när den värsta anspänningen är avklarad, avrundar Calle. 

Resultat juniorernas blandade lopp

Imorgon börjar tävlingarna för våra gevär- och pistolseniorer. 
I pistol tävlar Vendela Sörensson, Morgan Johansson och Per-Anders Lander för Sverige. Gevärstruppen består av Lotten Johansson, Karl Olsson, Marcus Madsen och Ludvig Wässman. 

Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link