Hoppa till sidans innehåll

Ytterligare informationsträff med Svenskalag.se

29 APR 2022 09:00
De tidigare informationsträffarna med Svenskalag har väckt stort intresse bland våra föreningar. Därför kommer vi genomföra ytterligare en träff onsdagen den 18:e maj kl. 18:30 där de återigen kommer presentera sitt system.
  • Skapad: 29 APR 2022 09:00

Som vi berättat tidigare i en nyhet den 7:e april rekommenderar SvSF föreningssystemet Svenskalag i och med att IdrottOnline inte längre kommer erbjuda kostnadsfria hemsidor fr.o.m. 1:a januari 2023, för mer informationen se längre ner i denna nyhet.

 

Kostnadsfri digital informationsträff

Informationsträffen är samma som genomfördes 20:e och 21:a april där Svenskalag presenterade sitt system. Då det har kommit in många frågor har vi nu bokat in ytterligare en träff.

Tid och datum:

Informationen riktar sig till de föreningar som är intresserade av att veta mer om Svenskalags föreningssystem och berör främst de som ansvarar för hemsida, medlemsregister och kassör.

Träffen beräknas pågå i ca. 2 timmar.

 

Bakgrund till SvSF:s rekommendation av Svenskalag

I och med att Riksidrottsförbundet (RF) fr.o.m. 1 januari 2023 inte längre kommer erbjuda kostnadsfria hemsidor till föreningar och förbund har Svenska Skyttesportförbundet (SvSF) undersökt olika alternativ och valt att rekommendera Svenskalag.

 

Vad passar skyttesportföreningar bäst?

Vi har tittat på flera olika system och även haft samtal med ett antal leverantörer. Detta har resulterat i att SvSF väljer att rekommendera Svenskalag, som vi bedömer passar bäst för skyttesportföreningar.

Svenskalag erbjuder hantering av hela föreningens administration där bl.a. deras hemsidelösning är kostnadsfri.

SvSF och Svenskalag inleder nu ett samarbete för att informera och göra en övergång till Svenskalag så smidig som möjligt för de skyttesportföreningar som är intresserade.

För att få en första inblick i de tjänster som Svenskalag erbjuder har de tagit fram en kort presentation på www.svenskalag.se/skyttesport/

 

Kom ihåg! Att välja Svenskalag är förbundets rekommendation men givetvis inget som är bindande för föreningen. Alla föreningar kan fritt välja plattform för sin hemsida, det finns gott om tjänster för hemsidor och andra föreningsadministrativa system på marknaden.

Läs mer här

Skribent: Eric Wallberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...