Hoppa till sidans innehåll

Vinn en elscooter i vår julkalender

29 NOV 2021 14:30
Adventskalendern är tillbaka i Skyttesportappen och i år kör vi 24 luckor med skytterelaterad frågesport. Den med flest rätt vinner en elscooter från vår nya samarbetspartner Eltra, värde ca 12.000 kr.
  • Uppdaterad: 29 NOV 2021 14:30

Svenska Skyttesportförbundet har nyligen inlett ett samarbete med Eltra Scooter och tack vare detta har du nu chansen att vinna en elscooter, nämligen Eltras Premium Plus modell, extrautrustad med off-road däck och försedd med Svenska Skyttesportförbundets logga på. Ett pris med ett totalt värde på ca 12.000 kr! 

För att vara med och tävla behöver du ha senste versionen av Skyttesportappen nedladdad i din mobil, där hittar du vår advenstkalender som i år innehåller 24 luckor med skyttesportfrågor. 
Den som prickar in flest rätt tar vinner elscootern!

Det bästa av allt; Det ÄR tillåtet att "fuska" - Kan du inte rätta svaret på rak arm så kan du alltid leta fram det i Skyttesportsppens nyhetsflöde, gå in på vår hemsida skyttesport.se eller googla fram det.

Det är bara den sista helt avgörande utslagsfrågan som det inte går att söka fram det rätta svaret på. Där får ni helt enkelt dra till med nånting. 

Må bästa skytt vinna! 

Läs här hur laddar du hem skyttesportappen

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...