Hoppa till sidans innehåll

Victoria Larsson utslagen i särskjutningen

04 JUN 2022 14:21
Med 117 poäng lyckades Victoria Larsson ta sig vidare till särskjutning i världscupen i Baku men där blev det tyvärr sorti.
  • Skapad: 04 JUN 2022 14:21

Efter gårdagens stålande inledning (74 av 75) låg Victoria Larsson i delad topp i damernas skeet i Bakus Världscuptävling. Men idag kom det ett flertal bommar från Vickans bössa, närmare bestämt 7 st. Med 21 resp. 22 i sina två avslutande serier föll hon ett flertal placeringar, men slutresultatet 117 räckte ändå till plats i särskjutningen och en chans att nå en av de åtta semifinalplatserna. Men det var inte Victorias dag idag. Några kostsamma bommar i särskjutningen innebar missad semi och en elfte plats i tävlingen. 

 - Samtidigt som jag är otroligt besviken är jag också väldigt nöjd. Gårdagens resultat är det bästa jag har gjort och det tar jag med mig framöver. Självklart hade jag velat vara i final men jag kan ändå se det hela som en bra erfarenhet. Går det en gång, så går det flera gånger, skriver Victoria i ett textmeddelande

Victoria har gjort en bra säsong hittills med VC-semifinal i Lonato, guld i Granadas Grand prix och nu 11:a i Baku. Ett kvitto på att Victoria börjar etablera sig i den absoluta världstoppen. 
- Med tanke att det bara är tre månader sedan jag bytte bössa och redan varit i en världscup-semifinal och skjutit personbästa (120), så är det än så länge en väldigt bra säsong, fastslår hon.  

Världscupen i Baku
Resultat, skeet damer 

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...