Hoppa till sidans innehåll

Tillfällig webbredaktör sökes

07 JUN 2021 14:45
SvSF arbetar nu med att skapa en ny hemsida och vi söker en person med goda kunskaper om skyttesport och vår verksamhet som kan hjälpa oss se över allt textmaterial till vår nya hemsida.
  • Skapad: 07 JUN 2021 14:45

SvSF arbetar nu med att skapa en ny hemsida och vi söker en person med goda kunskaper om skyttesport och vår verksamhet som kan hjälpa oss se över allt textmaterial till vår nya hemsida.

Kort om projektet:

Vår hemsida skyttesport.se och samtliga sektionssidor ska byggas om från grunden under 2021. Målet är att ge sajten en tydlig och användarvänlig struktur och en mer tilltalande design. Vi samarbetar med ett företag som heter HiQ som ansvarar för arbetet med struktur och design.

Om tjänsten
Det rör sig om en projektanställning på max 6 månader. Du har erfarenhet av skytte med goda kunskaper om skyttesport och stor kännedom om vår verksamhet. Din huvuduppgift är att läsa igenom alla dokument och texter på nuvarande hemsidan som berör vår verksamhet samt att uppdatera och redigera dessa texter vid behov. Det kan också bli aktuellt att skapa helt nya dokument.  
Du kommer ha stöd från vår kommunikatör Richard Gardt, en tillsatt projektgrupp från vår styrelse samt möjlighet att ta hjälp av representanter från våra sektioner.

Vi söker dig som
- Har god kunskap om skyttesport och insikt i vår verksamhet.
- Har utmärkta språkkunskaper i svenska.
- Är självgående och kan avsätta din arbetstid till projektet. Du arbetar hemifrån/på distans. 
- Datorvana: du behärskar redigering av Word- och textdokument (acrobat/pdf)

Lön
Lön enligt överenskommelse. Har du F-skattsedel så går det bra att fakturera.

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev samt referenser från tidigare arbeten inom detta område till This is a mailto link så snabbt som möjligt, dock senast den 2021-06-30. Tjänsten kan tillsättas innan detta datum.

Har du frågor går det bra att kontakta Richard Gardt på telefon nr 08-699 63 73 eller Jonas Edman på telefon nr 08-699 63 74Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...