Hoppa till sidans innehåll

SvSF:s kommentar kring nedläggningen av SkytteOnline

23 OKT 2020 18:41
Tidigare i höstas blev det officiellt att SkytteOnline stänger ned sin databas och resultatservice. SvSF kan nu meddela att vi tagit ett initiativ till att försöka få till stånd en hållbar och långsiktig lösning.
  • Skapad: 23 OKT 2020 18:41

Tack för ert stora engagemang i vår fantastiska sport och i detta fall stängningen av SkytteOnline. Vi vill till att börja med göra klart att SvSF inte på något sätt är negativa till SkytteOnline eller andra program som underlättar och förbättrar möjligheten att följa våra tävlingar, tvärt om är vi väl medvetna om att de flesta av våra 1059 föreningar har stor nytta av SkytteOnline (och andra liknande program) när de arrangerar och administrerar tävlingar inom gevär, pistol, lerduva och viltmål.

När det gäller SkytteOnline så är det inte riktigt så enkelt som att om SvSF ger en liten ekonomisk stöttning till ägaren av programmet så är allt löst, frågan är lite mer komplex än så. Som vi har uppfattat det så krävs det en helhetslösning med flertalet intressenter för att programmet ska återuppstå och utvecklas i framtiden.

Det vi kan säga är att SvSF har nu tagit ett initiativ till att försöka få till stånd en bred lösning med de parter som behöver vara involverade i detta projekt för att långsiktigt hitta en hållbar lösning för alla inblandade parter. Hur lyckosamma vi kommer vara i detta projekt är för tidigt att säga men vi är inte overksamma.

Bo Ohlsson, Förbundsordförande
Jonas Edman, Förbundschef


Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link