Hoppa till sidans innehåll

SvSF satsar på att utbilda Föreningstränare

04 APR 2022 13:22
Under 2022 gör SvSF en satsning på att utbilda Föreningstränare med hjälp återstartsstödet. Här finns information för dig som vill gå en Föreningstränarutbildning eller praktiska förutsättningar för er som vill arrangera en utbildning.
  • Skapad: 04 APR 2022 13:22

Föreningstränarutbildningen är för er som vill utbilda er till tränare och det andra steget i ledar- och tränarstegen, innan Föreningstränarutbildningen krävs Steg 1 – Ledare (alt. Biträdande Föreningstränare) som du kan gå redan idag i vår Utbildningsportal.

Alla inbjudningar till Föreningstränarutbildningar kommer publiceras under Aktuella utbildningar samt spridas via sektions- och distriktssidor. I dagsläget planeras ett par utbildningar runt om i landet, håll utkik efter mer information.

 

Arrangera utbildning

Om er förening eller distrikt önskar anordna en utbildning för Föreningstränare kan ni kontakta Eric på kansliet för att få hjälp med administrationen, t.ex. publicering av inbjudan, registreringen av utbildningen i IdrottOnline, anmälan, utskick osv. För att kansliet ska kunna hjälpa er arrangörer behövs till att börja med en inbjudan med information om tid och plats.

Kansliet kan även hjälpa till med att förmedla kontakten med breddtränare som håller i utbildningen.

Ta gärna kontakt med er RF-SISU konsulent som kan hjälpa er med olika typer av stöd för utbildningar.

 

Återstartsstödet

Med hjälp av återstartsstödet kan arrangören få hjälp med alla utgifter för utbildningen, t.ex. lokalhyra, mat, reseersättningar för arrangör och deltagare, logi m.m.

Skribent: Eric Wallberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...