Hoppa till sidans innehåll

Sista chansen att söka återstartstöd

31 MAJ 2022 07:45
Nu är sista chansen för föreningen att söka återstartstöd. Och för er som redan har gjort det ser vi gärna att ni gör er återrapport så ni får ut pengarna till föreningens konto.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2022 07:45

Tack för alla ansökningar vi har fått in genom olika typer av återstartsprojekt! Det har varit allt från städdagar, till renoveringar och prova på dagar. Kul!

Nu börjar dock pengarna ta slut, så vill er förening ha chans på att få ta del av pengarna bör ni få in ansökan så snabbt som möjligt. Detta gäller alla nuvarande återstartstöd, alltså allt från rekryteringspaketet till större utvecklingsinsatser och fria återstartsprojekt. Principen först till kvarn gäller fortfarande, med en prioritering att de små bidragen som ammunitionsbidraget behandlas först.

Instruktioner för hur ni söker hittar ni på följande länk: Ammunitions och stimulansbidrag - Skyttesport.se Letar ni information om något annat bidrag finns dessa att hitta i menyfältet till vänster.

Har er förening redan fått beviljat pengar och haft er aktivitet? Då ser vi gärna att ni återrapporterar så snart som möjligt. Detta för att ni ska få in pengarna på föreningens konto och vi ska få koll på om det blir några ”restpengar” över eller inte. 

Lathund för hur ni återrapporterar hittar ni här: Återrapportering - Skyttesport.se

För frågor eller funderingar, hör av er till Agnes på This is a mailto linkSkribent: Agnes Svedberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...