Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Mästerskytten den 1 december

17 NOV 2020 00:15
Svenska skyttesportförbundet har producerat en egen version av Mästarnas Mästare där sex av Sveriges främsta sportskyttar tävlar mot varandra i lerduva, pistol, gevär och viltmål. Programserien har premiär på vår YouTube-kanal den 1 december. 

  • Skapad: 17 NOV 2020 00:15

Mästerskytten är en ny Youtube-serie i fem avsnitt där sex av Sveriges främsta sportskyttar tävlar mot varandra i olika skyttediscipliner inom skyttesportens fyra huvudgrenar; gevär, pistol, lerduva och viltmål. Deltagarna tilldelas poäng efter sin placering i varje tävlingsmoment och de två skyttar som totalt samlar ihop flest poäng i de fyra grenarna går till final.

Världsmästare och Europamästare bland deltagarna
De tävlande deltagarna är lerduveskyttarna Nathalie Larsson och Rebecka Bergkvist, viltmålsskytten Emil Martinsson, gevärsskyttarna Karl Olsson och Elin Åhlin samt pistolskytten Morgan Johansson Cropper. En synnerligen välmeriterad samling skyttar som tillsammans har en ansenlig mängd VM- och EM-medaljer och SM-guld. Några av deltagarna har även världsrekord och OS-finaler på sina CV:n. 
Trailer för premiäravsnittet 

Flört med Mästarnas Mästare
”Trots alla dessa framgångar är det få utanför skyttesfären som är bekanta med dessa svenska idrottsprofiler, men vår ambition och förhoppning är att Mästerskytten ska kunna ändra lite på det”, säger Richard Gardt, kommunikationsansvarig på Svenska Skyttesportförbundet som ligger bakom produktionen. ”Mästerskytten är en flört med SVT:s populära program Mästarnas Mästare fast syftet med vår version är att visa upp och marknadsföra skyttesporten och våra skickliga utövare i ett spännande och underhållande format”, fortsätter Richard Gardt. Det första avsnittet av Mästerskytten har premiär på Svenska Skyttesportförbundets YouTube-kanal den 1 december


Skribent: Richard Gardt
Epost: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link