Hoppa till sidans innehåll
Foto: Patrik Johansson

Nu öppnar idrottsrörelsen upp igen

29 SEP 2021 07:15
Idag, 29 september, släpper många av restriktionerna för idrott. Oj, vad de flesta av oss har längtat! Kompisar, träning, svett och skratt. Vad har du saknat mest?
  • Skapad: 29 SEP 2021 07:15

Idag, onsdagen den 29 september, går Sverige till steg 4 och en rad restriktioner som har påverkat idrotten försvinner. Äntligen... som vi har längtat! Men tänk på att vi fortsatt måste vara ansvarsfulla, hålla avstånd och stanna hemma om vi har symptom.
Vad har du saknat mest?

I samband med denna återstart kör Riksidrottsförbundet igång en kampanj under parollen "Vad har du saknat mest?". Svenska Skyttesportförbundet medverkar i kampanjen. Vi har klippt ihop en egen video som vi hoppas ska inspirera och väcka liv i föreningsverksamheten runt om i landet.

Du kan också vara med och bidra till skyttesportens kampanj. Lägg upp en bild eller videoklipp på din instagram och/eller Facebook där du i inlägget beskriver vad du saknat mest från skyttet under restriktionerna. Kolla på vår video som exempel. Tagga sedan Skyttesportförbundet och använd hashtaggen #vadhardusaknatmest så delar vi ditt inlägg via våra konton.

NU KÖR VI! 

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...