Hoppa till sidans innehåll

Nomineringen är öppen

13 SEP 2021 09:51
Nu kan du nominera Årets Skytt, Årets Ledare, Årets Funktionär & Årets Förening. Nomineringen är öppen till 13 oktober 2021. Utmärkelserna kommer att delas ut under årets Skytteforum 20-21 november.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2021 09:51

Årets Skytt tilldelas den skytt som under året uppvisat höga resultat såväl nationellt som internationell, alternativt uppnått motsvarande prestation i förhållande till den specifika grenens bästa resultat. Skytten uppvisar även ett sportsligt uppträdande vilket gör denne en förebild för andra skyttar och leder till positivt inflytande inom skyttesporten.

Nominera Årets Skytt genom att klicka här


Årets Ledare tilldelas den ledare (från 16 år) som under året visat ett särskilt starkt engagemang och en förmåga att se alla deltagare. Ledaren har individanpassat sitt ledarskap och påvisat ett gott bemötande i linje med Strategi 2025 och utvecklingsresan ’’Ett stärkt ledarskap’’. Ledaren har varit driven, engagerad och öppen för att lära sig nya saker, samt agerat förebild för skyttesporten och dess medlemmar.

Nominera Årets Ledare genom att klicka härÅrets Funktionär
tilldelas den funktionär som under året gjort en särskilt stark insats vid ett arrangemang, tävling och/eller utbildning. Insatsen har haft en stark koppling till Strategi 2025 och dess utvecklingsresor.

Nominera Årets Funktionär genom att klicka härÅrets Förening
tilldelas den förening som under året har visat att de aktivt har arbetat utifrån föreningens värdegrund. Arbetet har även haft en tydlig koppling till Strategi 2025 och dess utvecklingsresor, med fokus på utvecklingsresan: ’’Den moderna föreningen engagerar’’.

Nominera Årets Förening genom att klicka här Information

  • Du som nominerar måste vara medlem i en till Svenska Skyttesportförbudet ansluten förening. 
  • SvSF:s förbundsstyrelse (FS) har rätt att, separat för samtliga utmärkelser, besluta om att låta tilldelning av de olika utmärkelserna utebli om otillräckliga grunder för tilldelning anses gälla. 
Skribent: Lucia ter Harkel
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...