Hoppa till sidans innehåll

Nominera din eldsjäl inom skyttesport till Årets Eldsjäl

13 SEP 2022 13:26
Nu är det dags att nominera eldsjälar igen. Årets Eldsjäl som är en del av Folkspel öppnar upp för ännu ett år.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2022 13:26

Det skulle vara helt omöjligt för oss att ha en så stor och bred verksamhet utan alla våra fantastiska eldsjälar, säger förbundschefen Jonas Edman. 

Varje vår arrangeras Årets Eldsjäls galakväll av Folkspel. På den prisas och hyllas en rad ideella eldsjälar i vårt land. Kommande gala ska hållas på Cirkus i Stockholm den 15 maj. 

Men redan nu är det dags att börja nominera eldsjälar i kategorierna ledare, inkludering och hälsa. 

Föreningslivet förtjänar att lyftas fram för allt det goda som görs, ofta i det tysta och bortom de stora rubrikerna. Skänk en tanke till alla de människor som dagligen engagerar sig för att göra Sverige bättre för alla, säger Carina Olofsson.

Det svenska föreningslivet är helt unikt med sina ideella föreningar och organisationer och med hundratusentals ideella ledare. Det skulle kosta samhället runt 20 miljarder kronor per år att anställa alla de som vecka efter vecka arbetar ideellt.

– Lyft fram någon person som har betytt extra mycket för dig, din förening eller organisation. Skriv en bra motivering – så kanske det blir just den personen som blir finalist, säger Carina Olofsson, projektansvarig för Årets Eldsjäl på Folkspel. 

Många fantastiska eldjälar inom skyttesporten
Svenska Skyttesportförbundet är en viktig medlem av Folkspel och står bakom Årets Eldsjäl. 

Vi har över 1 000 föreningar från norr till söder. Det skulle vara helt omöjligt för oss att ha en så stor och bred verksamhet utan alla våra fantastiska eldsjälar. Vi är helt beroende av det ideella arbete som de lägger ner, säger förbundschefen Jonas Edman.

Vad betyder Folkspel för er?
Folkspel är en långsiktig och viktig partner för oss som organisation, men ännu viktigare för alla våra föreningar. Samarbetet med Folkspel ger ett betydande överskott för våra föreningar vilket skapar möjligheter att bedriva ännu bättre verksamhet för föreningens medlemmar.

Nomineringen för Årets Eldsjäl har öppet från 8 september till 31 oktober. 

MER INFO
Nominera din kandidat här

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...