Hoppa till sidans innehåll

Kom ihåg att nominera Sveriges bästa skytteförening, funktionär, ledare och skytt!

23 SEP 2022 15:22
Är du medlem i Sveriges bästa skytteförening? Känner Sveriges bästa skytt, ledare eller funktionär? Kom ihåg att skicka in din nominering senast 30 september. Utmärkelserna delas ut till vinnarna under Skytteforum 19-20 november i höst.
  • Skapad: 23 SEP 2022 15:22

Årets Skytt

Utmärkelsen Årets Skytt tilldelas den skytt som under året uppvisat höga resultat såväl nationellt som internationell, alternativt uppnått motsvarande prestation i förhållande till den specifika grenens bästa resultat. Skytten uppvisar även ett sportsligt uppträdande vilket gör denne en förebild för andra skyttar och leder till positivt inflytande inom skyttesporten.

Nominera Årets Skytt genom att klicka här

Årets Ledare
Utmärkelsen Årets Ledare tilldelas den ledare (från 16 år) som under året visat ett särskilt starkt engagemang och en förmåga att se alla deltagare. Ledaren har individanpassat sitt ledarskap och påvisat ett gott bemötande i linje med Strategi 2025 och utvecklingsresan ’’Ett stärkt ledarskap’’. Ledaren har varit driven, engagerad och öppen för att lära sig nya saker, samt agerat förebild för skyttesporten och dess medlemmar.

Nominera Årets Ledare genom att klicka här

Årets Funktionär
Utmärkelsen Årets Funktionär tilldelas den funktionär som under året gjort en särskilt stark insats vid ett arrangemang, tävling och/eller utbildning. Insatsen har haft en stark koppling till Strategi 2025 och dess utvecklingsresor.

Nominera Årets Funktionär genom att klicka här

Årets Förening
Utmärkelsen Årets Förening tilldelas den förening som under året har visat att de aktivt har arbetat utifrån föreningens värdegrund. Arbetet har även haft en tydlig koppling till Strategi 2025 och dess utvecklingsresor, med fokus på utvecklingsresan: ’’Den moderna föreningen engagerar’’.

Nominera Årets Skytt genom att klicka här

Information

  • Du som nominerar måste vara medlem i en till Svenska Skyttesportförbudet ansluten förening.
     
  • SvSF:s förbundsstyrelse (FS) har rätt att, separat för samtliga utmärkelser, besluta om att låta tilldelning av de olika utmärkelserna utebli om otillräckliga grunder för tilldelning anses gälla. 
Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...