Hoppa till sidans innehåll

Isac Parkner på 13:e plats i J-EM

04 SEP 2022 16:38
Med 114 träffar slutade Isac Parkner på 13:e plats i herrjuniorernas skeetklass på EM i Larnaca, Cypern. 117 krävdes för semi.
  • Skapad: 04 SEP 2022 16:38

Isac Parkner höll en hyfsat jämn nivå och hade bra häng på toppskiket genom hela grundomgången, men några bommar för mycket gjorde att han inte kunde vara med och på allvar slåss om en semifinalplats. Med 114 träffar slutade han på 13:e plats i herrjuniorernas skeettävling på EM. 117 hade krävts för semi. 

Den andre svenske junioren David Jonsson stannade på 107 träffar vilket innebar en 33:e plats. 

Stefan Nilsson, lagledare för juniorerna kommenterar killarnas insatser:
Isac sköt bra på träningen och även under tävlingen. Men tyvärr smög det in sig några bommar för mycket för honom för att nå sitt mål med en semifinalplats. Detta var Isacs sista tävling som junior och han blivit stabil kring 23 i snitt på tävlingar men har en hög högsta nivå. Han behöver höja sitt snitt med en duva som senior.

David har haft en tuff tävling. Han kämpade redan på träningen men lyckades komma in i skyttet lite efterhand. Under tävlingen sköt han stundtals som han brukar men fick inte rätta känslan. Detta var Davids första internationella mästerskap och det har säkert påverkat honom en del men det har gett honom bra erfarenheter inför fortsättningen. 

Lerduve-EM Larnaca
Resultat skeet herrjuniorer


Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...