Hoppa till sidans innehåll

Hjälp med att anordna föreningstränarutbildning

19 SEP 2022 12:48
Under 2022 gör SvSF en satsning på att utbilda Föreningstränare med hjälp återstartsstödet. De föreningar och distrikt som vill arrangera en utbildning har nu chansen att få alla utgifter täckta från SvSF.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2022 12:48

Föreningstränarutbildningen är för er som vill utbilda er till tränare och det andra steget i ledar- och tränarstegen, innan Föreningstränarutbildningen krävs Steg 1 – Ledare (alt. Biträdande Föreningstränare) som du kan gå redan idag i vår Utbildningsportal.

Inbjudningar till Föreningstränarutbildningar publiceras under Aktuella utbildningar samt sprids via sektions- och distriktssidor. I dagsläget planeras ett par utbildningar runt om i landet, håll utkik efter mer information.

Arrangera utbildning
Om er förening eller distrikt önskar arrangera en utbildning för Föreningstränare kan ni kontakta Eric på kansliet för att få hjälp med administrationen, t.ex. publicering av inbjudan, registreringen i IdrottOnline, anmälan, återrapportering osv. För att kansliet ska kunna hjälpa arrangörer behövs till att börja med en inbjudan med information om tid och plats.

Eric nås på mail: This is a mailto link 

Kansliet kan även hjälpa till med att förmedla kontakten med breddtränare som håller i utbildningen.

Som arrangör ansvarar man för budgeten, boka lokal, mat under dagen, deltagarlista och viss administration i överenskommelse med kansliet och breddtränaren.

Breddtränaren ansvarar för att hålla i själva utbildningen och sina egna ersättningsblanketter, viss administration kan tillkomma i överenskommelse med kansliet och arrangören. Ta gärna kontakt med er RF-SISU konsulent som kan hjälpa er med olika typer av stöd för utbildningar.

Återstartsstödet
Med hjälp av återstartsstödet kan arrangören under 2022 få hjälp med alla utgifter för utbildningen, t.ex. lokalhyra, mat, reseersättningar för arrangör och deltagare, logi m.m

Skribent: Agnes Svedberg
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...