Hoppa till sidans innehåll

Den lyckliga vinnaren av elscootern är...

10 JAN 2022 11:19
Under december var skyttesportappens adventskalender fullmatad med 24 frågor om skytte. Förstapriset i frågesporten var en elscooter från vår nya samarbetspartner Eltra och den lyckliga vinnaren heter...
  • Uppdaterad: 10 JAN 2022 11:19

Under december arrangerade vi en frågesport med skytterelaterade frågor som dolde sig bakom de 24 luckorna i Skyttesportappens Adventskalender. 395 personer deltog aktivt i tävlingen och hela 65 stycken lyckades pricka in 23 rätta svar. Den sista frågan var en utslagsfråga: "Hur många skyttekortsutbildningar har genomförts i Utbildningsportalen under de två första åren (2019-12-16 - 2021-12-16). 

Samtliga övriga frågor gick det att leta fram svaren på vår hemsida, i appen eller genom google,  men i den sista och helt avgörande frågan var deltagarna tvungna att gissa vilt, eftersom endast vår utbildningsansvarige Eric Wallberg satt med facit. Rätt svar var 3174 skyttekortsutbildningar. 

En som hade 23 rätt var Tomas Arvendal, Roserbergs Sportskytteklubb, som drog till med 3200 på utslagsfrågan och med den gissningen var han närmast det rätta svaret. Tomas blev därmed den lyckliga vinnaren av en Eltra elscooter Premium Plus, extrautrustad med off-road däck och försedd med Svenska Skyttesportförbundets logga. Totalt värde ca 12.000 kr! 
- Det var jag inte beredd på. Jag deltog mest på skoj och även om jag visste att jag hade svarat rätt på alla frågor så hade jag inga förväntningar på att ta hem priset, säger en överraskad Tomas när vi ringer upp honom för att meddela den glada nyheten. 
Hur kommer scootern komma till användning?
- Jag vet inte, men jag har har inte så långt till mitt arbete från bostaden så där kan den ju fylla en funktion. Sen när man vill ta sig korta sträckor och spara lite tid är den säkert bra att ha, säger Tomas. 

Svenska Skyttesportförbundet har nyligen inlett ett samarbete med Eltra scooter som kan ge våra skyttar runt om i landet unika erbjudanden och rabatter på deras sortiment. Vi kommer under våren presentera detta samarbete mer detaljerat. 

Stort tack till alla som deltog i vår adventskalender/frågesport. 


Första priset: Eltra Premium Plus

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...