Hoppa till sidans innehåll

Årets pristagare korades på skytteforum

16 DEC 2021 12:28
Årets Skytt, ledare, funktionär och förening utsågs nyligen på vårt årliga skytteforum. Läs här vilka som tilldelades utmärkelserna
  • Skapad: 16 DEC 2021 12:28

Årets Skytt 2021 – Elin Åhlin
Elin Åhlin har utmärkt sig både nationellt och internationellt genom att hålla en mycket hög stabil nivå hela året. Hon kan se tillbaka på många fina prestationer under 2021, ett år där hon bärgat medaljer på såväl EM, NM och SM såväl som på Europacupen. Elin brinner för allt sorts skytte som innehåller ett gevär och hon visar gång på gång att man kan tillhöra toppen i flera sorters grenar. Hon sätter också stort värde på alla tävlingar, stor som liten. Både genom sin inställning, ödmjukhet samt sitt sätt att sprida såväl glädje som energi till sin omgivning är Elin en förebild för många på skjutbanan.

Årets Ledare – Roger Jarnald
Han är en inspirationskälla och en glädjespridare ut i fingerspetsarna, som verkligen kämpar och hjälper alla för att de ska nå sina mål och uppnå sina drömmar! Aktiviteter, coachning och en oerhört bra ledare är vad Roger Jarnald har varit till alla sportingskyttar, som skapat en gemenskap och trygghet inom sporting-Sverige. En mer driven och engagerad ledare är svårt att hitta!

Årets Funktionär – Per Klemmedsson 
Pers engagemang sträcker sig längre än inom den egna föreningen. Han arrangerar aktiviteter för hela skyttesverige, med en stark koppling till Startegi 2025, för såväl bredd som elit. Under 2021 var det Per som steg fram när andra gav upp och trots allt, lyckades genomföra nationella SM i Kristianstad. Hans starka driv smittar av sig och inspirerar andra att engagera sig. Allt sammantaget gör det Per Klemmedsson till en värdig vinnare av utmärkelsen Årets Funktionär. 

Årets Förening – Björksta U-Skf
Björksta är en liten förening som ändå jobbar som en modern idrottsförening, inte minst genom att se möjligheterna i att jobba i linje med strategi 2025 i detta fall ”ny syn på träning och tävling”.

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...