Hoppa till sidans innehåll

Ansök om Parabidraget

11 APR 2022 10:41
Som en del av återstartsstödet har förbundet även fått bidrag avsatt för paraverksamhet. Bidraget ska gå till någon form av aktivitet eller anpassning som inkluderar eller riktar sig till paraidrottare.
  • Skapad: 11 APR 2022 10:41

Som en del av återstartsstödet har förbundet även fått bidrag avsatt för paraverksamhet. Paraidrotten ser väldigt olika ut inom vårt förbund och alla som har någon form av verksamhet för personer med funktionsnedsättningar är välkomna att söka. Oavsett om verksamheten är inbakad i ordinarie verksamhet, eller om den har egna träningstider. Även föreningar som inte har paraverksamhet idag, men är sugna på att starta upp någon form av sådan verksamhet har möjlighet att söka stödet. Bidraget ska gå till någon form av aktivitet eller anpassning som inkluderar eller riktar sig till paraidrottare.Föreningen söker genom att skicka in en ansökan i ett worddokument eller motsvarande till Agnes på kansliet på mailadress This is a mailto link

Ansökan bör innehålla följande delar:

  • Beskrivning av föreningens verksamhet idag, både om det finns paraverksamhet eller inte.
  • Beskrivning av insatsen föreningen vill göra
  • Budget för insatsen

När ansökan är inne får föreningen en bekräftelse på att den är mottagen och under maj månad får föreningen besked om hur mycket pengar föreningen blir beviljad.

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...